Principal » Internet » Xbox Series X cu un sistem de procesare audio dedicat

Xbox Series X cu un sistem de procesare audio dedicat

Internet : Xbox Series X cu un sistem de procesare audio dedicat

O nouă consolă de generație, care include Xbox Series X și PlayStation 5, nu este doar o grafică de generare a generării de raze și AMD NAVI NAVI. Este, de asemenea, o oportunitate de a face un salt în tehnologia audio. Microsoft la scurt timp de la Game Developers Conference Conferința de 2020, care va avea loc la San Francisco, trebuie să dezvăluie un nou aspect, pentru un sunet de sprijin de hardware care va fi în Xbox seria X.

Microsoft a avut grijă de cea mai înaltă calitate a sunetului pentru o lungă perioadă de timp cu Xbox unul

Este demn de remarcat la început că Xbox One S și X sunt singurele console disponibile în prezent care susțin obiectul sonor Dolby Atmos. Este disponibil atât în ​​jocurile selectate (dintre care multe dintre ele sunt doar producția de Microsoft, inclusiv Gears 5 sau Forza Horizon 4), precum și Netflix și, desigur, în filme pe discuri 4K Blu-ray, pe care le putem folosi modele S și ​​X. Puteți să-l primiți în două versiuni - pe căști și sistemul de teatru de acasă (prima necesită o licență suplimentară), da pe Xbox și Windows 10 PC.

Microsoft nu își poate permite să se odihnească pe lauri. Sony anul trecut a anunțat un sistem special AMD în PS5, răspunzând pentru sunetul 3D.

Detalii despre noul aspect audio pentru Xbox seria X va ști pe GDC 2020

La 18 martie 2020 privind GDC 2020 va fi o prezentare privind progresul tehnologiei în tema sunetului sonor. Unul dintre difuzoare va fi un inginer audio mai în vârstă în Microsoft, Robert Ridihalgh.

Dolby Access Applique Disponibil pe Xbox One și Windows 10, Foto. proprii

Discursul se va aplica instrumentul Microsoft Project Acustică, care pot fi folosite pentru a crea un sunet avansat în 3D, precum și un nou aspect pentru suport hardware de sunet utilizat în Xbox seria X.

În subiectul audio, cu siguranță mai mult să prindeți, Sony, dar în curând vom vedea ce a oferit Microsoft. În prezent, conștientizarea consumatorilor de consum a sistemului atmile Dolby este relativ mică și, în opinia mea, ar merita să facem mai întâi pași pentru a realiza potențiali beneficiari cu privire la beneficiile acestei tehnologii.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Okdrzgaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu