Principal » Internet » Xbox One - Big poate mai mult

Xbox One - Big poate mai mult

Internet : Xbox One - Big poate mai mult

Aproape un an am așteptat premiera oficială a xboxes în țara noastră. O mulțime s-a spus despre faptul că Microsoft lucrează la un sistem complet de locație, inclusiv vocea sprijinului său pentru poloneză cu Kinecta și de ce a durat atât de mult, dar după deconectarea senzorului din pachet pentru a reduce prețul kitului , compania a luat rapid apă în gură. Ca urmare, nu știi cu adevărat ce ultimele luni au fost în considerare, cu excepția care se ocupă în mod natural cu probleme de logistică. Consola oferă limbaj polonez în meniu, dar pe acest sprijin pentru finisaje practice. Despre servicii precum Xbox Music sau Xbox Video putem uita și ajustarea regiunii echipamentelor pentru o clipă de a spune Anglia arată cât de mult numărul de aplicații disponibile au fost blocate. Cu toate acestea, consola se joacă în primul rând, iar aici se ocupă de mare.

Daune Kinecta 2.0, dar cu aproape o lipsă totală de titluri pentru această tehnologie, nimeni nu-l va lipsi. O opțiune standard pentru cumpărătorii proaspeți devine o dimensiune mare a unei casete verzi cu xboxes, o sursă de alimentare, un tampon, un telefon atașat la o comunicație vocală, precum și un cablu HDMI în interior. Totul ambalat frumos, cu instrucțiuni și chiar poate un joc gratuit dacă cineva a vânat un pachet mai atractiv. Merită să vă amintim să începeți să jucați online, așa că după Xbox Live, este necesar să cumpărați un abonament de aur, așa cum a fost în cazul Xbox 360. Abonamentul este totuși unul, deci dacă cineva la plătit în mod regulat până acum, el îl va atribui pur și simplu echipamente noi, în timp ce câștigă jocuri gratuite în jocuri cu aur și pe Xbox unul. Diferența este că după descărcarea dezactivării atunci când jucătorul de aur se stinge.

[1/2 PS4 pe xbox unul

Xbox nu sunt păcătoși, dar contrar aparițiilor nu este mult mai mare decât PlayStation 4, deși la început, impresia este terifiantă, ordonând să se întrebe modul în care dispozitivul se va potrivi lângă alte echipamente multimedia sub televizor. PS4 este aproape atâta timp cât consola Microsoft Wide - inclusiv întregul truc optic, brodat cu capse. Când se aranjează în mod corespunzător, este ideal vizibil faptul că, deloc, tragedia gigantic (o astfel de glumă verbală) nu este. Avem un confort mult mai mare de communing cu aparatul pe timp de noapte, pentru că întotdeauna, chiar și sub sarcină, funcționează extrem de liniștit, care nu se poate spune despre rezolvarea concurenței. Din păcate, în același timp, sursa de alimentare este în continuare externă și enormă, solicitând ascunzându-l din punctul de vedere. Da, în general, Xbox One amintește un înregistrator de epocă video, dar voi observa că jucătorii vechi au fost făcute de o mai bună calitate din plastic. De asemenea, a fost decis să combine suprafețele mată cu lucios și pe acesta din urmă, în plus, sub un unghi special, puteți vedea că există inegalități ciudate. Mai ales, acest lucru este în ochiul din față, unde este evidențiată comutatorul de atingere. Desigur, echipamentul este foarte deget, el atrage, și are, de asemenea, îngrijorează și butonul de la slotarea unității sloturilor. Ugly, întregul front al consolei se îndoaie la presare. A fost, de asemenea, o idee bună să puneți un port USB pe partea laterală (două sunt încă în spate). Când setați Xbox la rând cu alte console de casă, îl blochează pur și simplu. Producătorul nu recomandă acest lucru împreună pentru echipamente verticale.

[1/2

Necesare pentru a rula consola este conectată la Internet. Aceasta face parte din ecoul politicii timpurii a Microsoft, care a vrut să intre într-o distribuție digitală și o verificare periodică a conținutului, dar jucătorii au ridicat Rwetes. Sistemul trebuie să deseneze actualizarea, fără de care este pur și simplu inutil. Ceea ce consider un Overlook, unde la început, adresa MAC a dispozitivului nu este dat, în timp ce blocarea accesului la rețea după ce este viața de zi cu zi, în multe case. Din fericire, apare la sfârșitul procesului de rezolvare a problemelor după o conexiune nereușită. Pe drum, rămâne să decideți asupra unui început rapid sau lent, care se traduce în principal pe consumul curent dacă Xbox unul este de a rămâne în modul de rezervă și de exemplu pentru a obține upgrade-uri în fundal și, în același timp, treziți mai repede. O opțiune mai lentă este de câteva duzini de secunde care așteaptă să funcționeze, dar aceasta nu este o mai mare neplăcere. La început, mai multă iritare este de a încerca să controleze o nouă interfață cu gresie.

Xbox 360 de ani de zile ea a fost utilizată pentru jucătorii de la anumite scheme de acțiune cu utilizarea de tampoane, care, în total, au fost aruncate în coșul. Butonul principal de pe controler, oțeluri fără sens evidențiate prea luminos alb, nu provoacă un meniu pop-up, minimizează doar jocul de funcționare sau aplicația, oferind acces la opțiunile din meniul principal. După o actualizare recentă, presarea sa dublă vă permite să gestionați în cele din urmă instrumentele din partea laterală a funcțiilor. Aceasta poate fi o listă de realizări, jucători de grup sau un astfel de skype. Opțiunea se numește Fotografiază și anterior, ai putea vedea că acesta a fost proiectat să-l folosească, precum și întregul sistem. Acum, unele lucruri sunt îndreptate constant și privesc la un haos mai mic în interfață, chiar mă bucur că au venit în Polonia mai târziu. Genius, care a aruncat mai întâi ecranul cu acțiunile colegilor, sugerând în acest loc, aplicația încet, din fericire, reabilitată, adăugând un clasament de prieteni, rezumând punctele dobândite pentru realizări, care a fost dorit de dorința de rivalitate. Ei bine, deoarece realizările au fost, de asemenea, ascunse, după o scurtă informație despre obținerea acestora pentru a împacheta fiecare câte unul câte unul, pe pictograma de notificare din colțul din stânga sus al ecranului, unde zeci de zeci după fiecare petrecere la consola se adună. Deși nu-mi place minimizarea ecranului atunci când ardeți din bara de aplicații corecte, și minimizarea jocurilor păreau o idee pre-ciudată, multitasking apreciază când un joc suspendă. Puteți să o închideți pur și simplu, fără a lua o consolidare a consolei. Găsiți câteva opțiuni, cu toate acestea, este greu.

[1/2 Apus de soare Overdrive se bucură de o serie de arme

Sistem de departe de a fi intuitiv, în special în comparație cu meniul PlayStation PlayStation PlayStation prea mult. Îmi amintesc căutând câteva funcții, am uitat de ce vreau să spun înainte de a străpuns prin setări, aruncat, de asemenea, ca o comandă rapidă sub butonul Meniu (fostul început, înapoi, de asemenea, înlocuit cu unul nou). Prin accident, am descoperit un tester încorporat de viteză Internet, precum și o combinație a cantității de date descărcate, care este extrem de utilă. Dar întrebându-se ce este nevoie de Kowalski medie în opțiunile de fericire, am ajuns la concluzia atât de mult, și astfel nu va mai petrece prea mult timp săpat prin sistem. Introduceți țigla în unitate și așteptați până când poate juca. Toate titlurile sunt instalate pe hard disk, mănâncă instantaneu o bucată de 360 GB de spațiu liber la dispoziția utilizatorului. Din nou, EcoM este reflectat de digitale digitale Microsoft, deoarece de multe ori jocul în timpul instalării trageți și instalați ceva de la Live, forțându-vă să așteptați. Chiar dacă apare procesul, cu toate acestea, că puteți începe jocul, probabil, după intrarea în meniu, veți vedea doar o bară de progres mai plăcut al instalației. În cazul versiunilor digitale ale proiectelor de caz, acesta poate fi destul de complicat. Uneori descărcarea de descărcare sau oprire-l pentru o clipă pentru o clipă, înseamnă reluarea acestuia de la o mulțime de moment mai devreme. O coborâre de 60% din finalizarea până la 30 de iritați, deoarece înseamnă doar pierderea timpului (multe ore pe legături mai lente) și bani (datorită curentului curent, de exemplu).

O mare parte este vorba despre rezoluția mai rău în jocurile de pe Xbox One, dar această problemă nu contează despre stând într-o distanță sănătoasă de la televizor, cu excepția cazului în cineva pune ambele console moderne unul lângă altul și lansează aceleași elemente de pe ele. Microsoft a făcut deja toate domeniile cele mai importante, dacă este vorba despre specii, iar acum aceste titluri aproape anuale în reluențe cu aditivi costă bani accesibili în Polonia. Ventilatoarele de curse au un incendiu uimitor Motorsport 5, susținut de orizontul de hrănire recent eliberat 2. În ciuda eliberării morților 3, de asemenea, pe un PC, este încă una dintre cele mai tari propuneri aici. Ryse Nu există alte informații de calculator, pentru că este doar un joc frumos. Din Bijatyk ne-am indisponibil oriunde altundeva instinct de ucigași. Croaziere va fi un shooter bun a lovit sursetul de soare overdrive, și o investiție înfricoșătoare profitabilă, care este o compilație a tuturor jocurilor de la șeful maestrului, banca va încuraja mulți oameni să cumpere console, chiar și pentru a vedea Halo 2 - capturată cu fenomenalul din nou în fruntea scenei intervenite. Și toate hărțile de la porțiunea Multiplayer Halo 1-4 și o masă de alte atracții din cadrul canalului de mediu multimedia. Există o lipsă de jocuri mai exclusive care ar putea fi demonstrate cu un computer zâmbet 4k, dar aceasta este, în general, o problemă a noilor console.

[1/2

Se știe că peste 100 de milioane de dolari au mers să proiecteze un tampon. Este folosit pentru a vă obișnui, dar acum nu-mi pot imagina un manipulator mai convenabil. Pustiy merge frumos, și atingând butoanele extreme a căror locație a fost un pic schimbată, presează cu degetele cu degetele pe drum spre inundații. Butoanele sunt puțin mai mari și neuniforme pe munte, ceea ce mai bine să opereze cu ei, deși din ciuperci grele pot cu începutul degetelor lor. Îmi dau seama că nu toată lumea va face apel la faptul că lucrează cu o rezistență mai mică, dar va fi în mod natural după parte depindea de setările de sensibilitate în jocuri. Crucea arată rece, dar în conformitate cu mine, din păcate, este potrivit pentru mine. Este pur și simplu verificat ca un comutator, de exemplu, o selecție de arme în fotografiere. Despre enervant, evidențiat constant pe un buton alb în mijlocul pe care l-am menționat deja, iar sistemul vibrațiilor extinse din controler a promovat prea mult. Pentru câteva titluri pe care am avut ocazia pe Xbox o verificare, șocuri de despicare pentru părțile individuale ale acesteia sa simțit sporadic. În legătură cu anunțul, faptele sunt dezamăgitoare. Manipulatorul pe două degete obișnuite funcționează mult mai mult decât Dualshock 4, iar prezența portului Micro USB permite GP, de exemplu. Încărcătorul telefonic conectat. Există întotdeauna un plan de urgență. Din partea de jos, receptorul atașat la set. Nu ridică respectul față de calitatea performanței, dar se potrivește bine.

Prin Xbox se poate trece semnalul TV, atingând decodorul sub consola (sau disponibil separat, dar nu în Polonia, un tuner special). Cablul HDMI se îndreaptă spre ele și de la consola al doilea la televizor, datorită căruia dintre jocurile din jocurile puteți viziona seria dvs. preferată. Acest lucru nu este prea bun în țara noastră prea bine. În principiu, se poate spune că semnalul este și atât de mult, dacă cineva nu trebuie să aibă neapărat o previzualizare a meciului, atunci când într-un minor, atunci fereastra principală în ceva. UnGuide, un ghid portabil la programele disponibile și preferate, cu digitalisul de la sol nu funcționează pentru a utiliza tunerul consolei trebuie să fie activat. Nu funcționează ca un grunt, așa că doriți doar să verificați vremea la televizor sau să începeți Xbox sau trebuie să traduceți cablurile pentru a mânca simultan două dispozitive în mod inutil. Se poate lăuda acum suportul pentru standardul DLNA, adică transferul multimedia în rețea, care este foarte util, precum și opțiunea de a reda filme, inclusiv fișierele MKV. Cu toate acestea, nu oferă screenshot-uri din ecranul de ecran, urmați în principal la streamingul jocului pe Twitch.televizor.

Xbox unul cu setul cu cască

Alternativ, puteți înregistra în mod individual fragmente din jocuri cu o lungime de 30 de secunde la 5 minute (720p, 30fps) la destul de avansate, ca și pentru consolența medie, editorul studio de încărcare, asamblați un videoclip cu tranziții atractive între scene și apoi partajați a Prieteni. De asemenea, puteți pune lumea, aruncând materialul la unitatea Oneedrive, de unde va veni la un PC cu privire la ceea ce se va întâmpla. Fără Kinecta, care este de asemenea acceptată în limba engleză, precum și în absența unui buton dedicat de acțiuni, cunoscută din PlayStation 4, începerea înregistrării este totuși dificilă. Din opțiuni mai interesante, merită menționat tehnologia SmartGlass și, prin urmare, cooperarea între consola cu dispozitive mobile cu o aplicație adecvată instalată. Nu este doar hărți pop-up în NP. Racing, dar uneori opțiuni noi în jocurile care pot fi deblocate. În plus, sub degetul câștigă comenzi rapide la cele mai utile opțiuni și funcționalitatea Xboxului. Bucurați-vă de faptul că consola dezactivată, setată anterior la modul de susținere și nu economisiți, vă permite să continuați jocul în care am terminat. Nu uitați de multitasking, adică opțiunile de oprire pentru o clipă pentru a rula simultan una dintre aplicații (de ex. Adică), nu neapărat mai devreme. Apoi ne reluăm la distracție.

În ceea ce privește tehnica, Xbox unul și descris de mine nu cu mult timp în urmă, PS4 sunt dispozitive foarte asemănătoare și, deși creatorii de jocuri au zburat adesea la puterea mai slabă a propunerii Microsoft, aruncându-se de seturile din Kinecta, permise să o elibereze punțile rezervate pentru senzor. În ciuda diferențelor bășici în grafic în jocurile între cele două platforme, care și astfel încât acestea dau o modalitate de a seturi moderne de PC-uri, acestea nu sunt la fel de drastice, așa cum le puteți prezenta pentru zgomotul mass-media. Xbox One are o bibliotecă de titluri decente inaccesibile oriunde altundeva, și un brand halo, desigur, care este suficient pentru recomandare, dacă cineva nu-i pasă de mărimea dispozitivului, pentru că apreciez cultura sa de lucru. Xbox 360 Schimbarea la echipamentul Microsoft nou este, de asemenea, lucruri feroviare naturale, deoarece contactele cu prietenii existenți plus același abonament de aur, care pot fi acum împărtășite cu toate conturile de utilizator prezente pe consola. Prea ambițios, Redmond a vrut să bată înainte de o serie, cu promovarea conținutului digital, serviciu vocal și de a se integra la televizor, care, atunci când se retrag de la unele subiecte, plus lipsa sprijinului lor în fiecare domeniu al lumii, mazărea poate o viziune destul de coerentă. Mare poate mai mult, comparativ cu concurența, dar dacă după o zi de lucru, când stăm cu un pad într-un scaun, nu ne așteptăm la simplitate și acces mai rapid la divertisment? Trebuie să răspundă la această întrebare în mod clar în timp ce caută în jurul valorii de consola...

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu