Principal » Software » Xbox unul - apropierea de computer?

Xbox unul - apropierea de computer?

Software  : Xbox unul - apropierea de computer?

Consolele au concurat întotdeauna cu computere despre atenția jucătorilor. Atât una, cât și cea de-a doua fracțiune își asumă ferm dreptul de a argumenta că echipamentul lor este cel mai bun. În timp ce mulți ani în urmă, limita dintre console și computere a fost clară, acum diferențele încep să fie mai puțin semnificative. Dovada acestui lucru este introducerea mouse-ului și a tastaturilor pentru Xbox unul. Este o soluție bună?

Consolele sunt tampoane, computerele sunt mouse și tastatură - aceasta este diferența de bază dintre aceste două soluții. Dar dacă vă putem conecta la computer și ne putem juca aproape ca pe consola, astfel încât să nu puteți conecta tastatura și mouse-ul la consola. Până în prezent, Microsoft pe ultimul eveniment PAX West Industry a anunțat că în curând va fi posibil să se joace cu mouse-ul și tastaturile. Are sens? În multe privințe - da.

Mulți jucători de consolă sunt îngrijorați că, în timpul jocurilor online, oamenii care utilizează tastatura mouse-ului vor domina pe piața de luptă, fără a lăsa jucătorii să joace pe tampoane orice șanse. Nu este cunoscut de astăzi și nu este un secret că jocul de ploaie este mai dificil, mai ales în cazul fotografiilor și jocurilor în care se numără viteza și precizia. În timp ce în curse și jocuri sportive Pad este baza, astfel încât atributele computerului au un avantaj în alte titluri de precizie.

Din fericire, informatorii de la Microsoft spun că, în timpul jocurilor de jocuri online vor fi împărțite în grupuri definite în termeni de dispozitiv utilizat. Deci, jucătorii care folosesc tampoane vor juca în același grup, la fel ca jucătorii cu șoarece și o tastatură. De asemenea, vor fi grupuri mixte pentru cei care doresc să verifice. În această situație, totul pare luminos și complet echitabil.

După cum puteți vedea limita dintre consola și computer, în special pentru hardware-ul Microsoft, acesta este încețoșat încet. Un exemplu, în plus față de cele de mai sus, pot fi jocuri din seria de joc oriunde. Aceasta înseamnă că prin cumpărarea unui anumit joc, îl putem folosi pe consola și computerul utilizând aceleași fișiere de înregistrare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu