Principal » Internet » Jocul Xbox Pass Ultimate - dacă se plătește? Comparăm prețurile

Jocul Xbox Pass Ultimate - dacă se plătește? Comparăm prețurile

Internet : Jocul Xbox Pass Ultimate - dacă se plătește? Comparăm prețurile

Ne-am obișnuit cu faptul că un număr din ce în ce mai mare de companii care operează în industria IT dorește să furnizeze produsele lor sub formă de servicii. Nu este diferit pe piața jocurilor, în special pe piața consolei, unde fiecare producător de sine își oferă clienților posibilitatea de a se alătura unui abonament, care plătesc în mod regulat beneficiile măsurabile.

Partenerul materialului este euro-net

Xbox Joc Pass Ultimate - Cum funcționează?

Puteți aborda multe modalități spre subiect. De exemplu, Sony a decis să ofere două titluri pe lună în serviciul PlayStation Plus, care vă poate juca atâta timp cât veți plăti un abonament. În cazul comutatorului Nintendo, totuși, accesul la jocuri de la NES-A și SNES. În ambele cazuri, abonamentul permite, de asemenea, accesul la modul multiplayer. O altă idee are Microsoft cu jocul dvs. Xbox Pass Ultimate - ipoteza de bază care ghidează acest serviciu este abilitatea de a oferi clienților servicii Netfliks, dar în loc de filme și serii găsim un catalog care constă în peste o sută de jocuri, actualizate în mod regulat.

Important, cumpărarea de acces la serviciu pentru 54,99 PLN lunar, obținem jocuri atât în ​​versiunea PC cu Windows 10, cât și Xbox One console. În plus, pentru abonați o reducere mult pentru titluri din afara catalogului și a acestor bonusuri, cum ar fi disponibilitatea jocurilor de la studiourile de joc Xbox în ziua premiera. Prin urmare, trebuie să fie admis că, în comparație cu concurența consolei, serviciul Microsoft oferă mult, dar încă nu răspunde la întrebarea de întrebare - dacă se plătește?

Verificăm rentabilitatea eficienței jocului Xbox Pass Ultimate

Pentru a testa acest lucru, am decis să comparăm prețurile celor mai bune jocuri disponibile în catalogul ofertei de joc Xbox Ultimate Disponibil pe Steam sau - dacă prețul nu a fost cel mai mic - în alte platforme pentru jucători sau magazine. Ca un sfat, am folosit Metacritic clasament, pe baza cărora am selectat cea mai mare producție nominală de 2019. Dacă au fost disponibile ca parte a jocului Xbox Pass Ultimate, le-am adăugat la listă și le-am comparat cu prețuri de la alte platforme. Prin urmare, punctul de referință a fost atât producția de PC-uri. Cu intenția de a elimina efectul asupra rezultatelor fenomenului eView Bombardarea, am luat un metascore, și, prin urmare, o medie de rating din industria media, nu rating de jucători.

În acest fel, am obținut o listă de câte 13 jocuri, care se află atât în ​​clasamentul celei mai bune producții de PC din 2019, conform metascore, precum și în Jocul Xbox Pass Directory Ultimate. Prin urmare, trebuie să fie admis că reprezentarea celor mai mari titluri evaluate în oferta Microsoft este mare și ar trebui să adăugați și jocuri disponibile pe Xbox. În acest fel, adăugăm încă 13 titluri la lista noastră. În cazul jocurilor cu PC, lista de producție se prezintă după cum urmează:

 • Red Morder Redemption 2,
 • Diavolul poate plânge 5,
 • Ucideți spiritul,
 • Viața este ciudată 2: episoade 1-5,
 • Wilds exterior,
 • Dirt Rally 2.0,
 • Bloodstained: ritualul nopții,
 • Apet,
 • Mortele exterioare,
 • Metro Exod,
 • Copiii din Morta,
 • Gears 5,
 • Halo ajunge.

Deci, există o listă cu cele mai bune jocuri Xbox de pe lista celor mai bune producții de anul trecut, și în directorul Joc Xbox Pass Ultimate:

 • Monster Hunter Lumea: Iceborn,
 • Guacamelee! 2,
 • Vârsta de minuni: Planetfall,
 • Frostpunk: Ediția consolă,
 • Yooka Laylee,
 • O poveste de ciumă: Inocență,
 • OpenCia: Soarele furat,
 • Blaze Chrome,
 • Indiferent,
 • Rămășiță: de la cenușă,
 • Stellaris,
 • Wargroove,
 • Ace Combate 7: Cerun necunoscut.

Timpul pentru calcule

RDR 2 Costuri despre PLN 259, Devil May Cry 5 în versiunea PC este deja o cheltuială de PLN 189.90, uciderea Spire va cumpăra pe Steam pentru PLN 39.39, iar pentru colecția de toate părțile de viață este ciudat 2 trebuie să plătească aproximativ PLN 140. Wilds exterior este încă disponibil pentru exclusiv în magazinul Epic Jocuri pentru PLN 89 și Rally Dirt 2.0 Vom dobândi pentru PLN 142.99. Bloodstained: ritualul nopții La rândul său, costurile PLN 169.00. Apele este o cheltuială de 53,99, iar lumile exterioare - PLN 259.99 și, de asemenea, trebuie să utilizați magazinul Epic aici. Prețurile Exodus Metro, Copiii de Morta și Gears 5 sunt succesiv pe Steam 169 PLN, 79,99 PLN și PLN 214.99 și Halo Reach - PLN 35.99.

Să mergem acum la jocuri disponibile pe Xbox unul, ca parte a jocului Xbox Pass Ultimate, care au fost evidențiate în clasamentul celor mai bune jocuri din 2019 metascore. Din motive evidente, vom fi comparați aici nu cu abur, dar cu prețurile în Microsoft Store, vom lua în considerare și promoțiile periodice.

Funcție loadWpcdc () {var script = document.CreateLelement ("Script "); Script.Tip = "Text / JavaScript "; Script.Src = "// dynacrems.WP.PL / Script /?Id = 93568 & shop_id = 972 & autoplay = 1 & static = static & plasment_id = Dynacrems-ADV-93568 "; document.corp.apendchild (script);} wp.Apăsați (LoadWpCDC ()); deschiderea unei liste de Monster Hunter World: Iceborn este disponibil în MS Magazin în versiunea Xbox pentru PLN 199.19, Guacamelee! 2 într-un preț puternic redus este disponibil în prezent pentru PLN 30.74, vârsta de minuni: Planetfall pentru PLN 62.99, Frostpununk: Consola ediție pentru PLN 119.99, Yooka Laylee pentru PLN 184.99 și narațiune O placă Tale: Inocență pentru PLN 189.99. Achiziționarea standard a jocurilor OpenCia: Soarele furate va fi total PLN 137.49, Blazing Chrome - 77.49 PLN, indivizibil - 169 PLN, rămășiță: de la cenușă - PLN 89, Stellaris - PLN 184.99, Wargroove - PLN 72.49 și în Ace Combat 7 : Cer necunoscut Cumparam de la PLN 124.90.

Desigur, ar trebui să luăm în considerare cât timp va dura toate elementele pentru a determina, pentru cât timp ar trebui să cumpărați acces la jocul Xbox Pass Ultimate. Cu toate acestea, aceasta este o chestiune de persoană că este dificil pentru datele de proprietate. Deja pe baza declarației de mai sus, vedem totuși că numerele sunt inexorabile - inclusiv jocurile PC din lista noastră, ar trebui să plătim aproximativ 1562 zloți. De asemenea, trebuie luat în considerare faptul că, în scopul de a dobândi întreaga colecție, este necesar să se utilizeze mai multe platforme și magazine. Suma prețurilor colecției Xbox este în jurul valorii de 1643 de aur, dar trebuie amintit aici că am luat în considerare, de asemenea, reduceri de 50 la sută, care pot expira în orice moment.

Răspunsul la întrebarea despre rentabilitatea utilizării jocului Xbox Pass Ultimate este acum evident. Pentru o taxă lunară de PLN 54.99, obținem acces la cele mai bune jocuri pentru PC și consolă cu o valoare totală de peste 3,200 PLN. Vom plăti doar pentru aceste producții în afara jocului Xbox Pass Ultimate. Pentru această sumă puteți cumpăra, de exemplu, placa GeForce RTX 2070 grafică, o sticla de sampanie Cristal anul 2006 sau

..

58 de luni (aproape cinci ani!) apartenența în jocul Xbox Pass Ultimate.

Partenerul materialului este euro-net

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> OkręgamingInternet

Recomandat
Lasă Un Comentariu