Principal » Software » Xbox joc Pass - joc de abonament

Xbox joc Pass - joc de abonament

Software  : Xbox joc Pass - joc de abonament

Cumpărați jocuri în magazine, în unele cazuri, devine mai puțin profitabil. Dacă cineva planifică doar din când în când, joacă câteva jocuri, nu există timp pentru multe ore de jocuri sau doar vrea să verifice dacă titlul este de fapt la fel de bun, în loc să-l cumpere pentru o mulțime de bani, poate doar să folosești abonamentul. Jocul Xbox Pass Ofertă crește în mod regulat și include în prezent peste 100 de titluri.  

Doar 40 de zloți pe lună pentru a avea acces la peste 100 de jocuri ca parte a trecerii jocului Xbox. Acest lucru se aplică ambelor utilizatori ai consolei Xbox One, precum și computerelor din Windows 10, deși oferta dintre platforme poate varia.

 

În jocurile vom putea juca până când abonamentul achiziționat a fost finalizat sau până când jocul este eliminat din ofertă. Merită să ne amintim că Microsoft a promis schimbări continue în ofertă, motiv pentru care nu ne vom plânge de plictiseală. Mai mult, dacă ne pasă de un joc unic, nu trebuie să avem un serviciu Xbox live achiziționat suplimentar.

Dacă vrem ca jocul să fie cu noi pentru totdeauna, și nu numai în momentul trecerii jocului Xbox activ, îl putem cumpăra pentru proprietate cu o reducere de 20%. Și ceea ce găsim în lista de titluri?

În plus față de jocurile mai vechi și mai puțin celebre, oferta include astfel de titluri ca Halo 5 Guardieni, Gears of War, Payday 2, NBA 2K16, MAD MAX și multe altele. Indiferent dacă 40 de zloți o lună este o mulțime? Dacă cineva dorește să aibă acces la multe, nu neapărat cele mai recente jocuri, nu este mult timp să joci și într-o lună doriți să verificați multe titluri, 40 Zlotries pare rezonabil.

Recomandat
Lasă Un Comentariu