Principal » Android » Xbox joc Pass (beta) 2202.12.126

Xbox joc Pass (beta) 2202.12.126

Android  : Xbox joc Pass (beta) 2202.12.126

Xbox Games Pass este o nouă ediție a clientului Microsoft Mobile cu același nume. În plus față de accesarea Directorului Xbox Games Pass, aplicația vă permite să transmiteți jocurile pentru dispozitivele mobile Android.

Accesul la jocuri și console non-PC

Cea mai mare noutate introdusă cu ediția actuală a aplicației Xbox Joc Pass este de a adăuga o funcție care să vă permită să rulați și să jucați titluri Xbox populare pe telefonul smartphone sau Android (versiunea 6.0 sau mai nou) fără a avea o consolă Xbox.

Jocurile sunt procesate într-un special pregătit pentru acest server într-un nor, care apoi streaming imaginea și sunetul pe un dispozitiv mobil prin Internet. În practică, acest lucru înseamnă că cele mai recente și mai exigente jocuri hardware de la consola Xbox vor începe chiar și pe un smartphone Android Android ieftin. Aplicația acceptă, de asemenea, asociată cu un dispozitiv de gamepat.

Ediția actuală a aplicației este în prezent în faza de dezvoltare și nu poate fi liberă de erori. Pentru a utiliza oportunitățile pe care le oferă să aveți un joc Xbox Pass abonament Ultimate.

Recomandat
Lasă Un Comentariu