Principal » Internet » Comunitatea Studio Xamarin6.3.0.864

Comunitatea Studio Xamarin6.3.0.864

Internet : Comunitatea Studio Xamarin6.3.0.864

Xamarin Studio este un mediu de programare foarte bun pentru crearea de aplicații mobile pentru Android, android uzură, iOS, TVOS, Apple Watchkit, compatibil cu banda Mic Microsoft C # SDK, precum și programe de OS X folosind diverse Apple Apis. Xamarin Studio este, de asemenea, un excelent mediu de scriere în F #, la care oferă șabloane, depanare și colorare a sintaxei.

Xamarin Studio este un mediu foarte convenabil datorită unui motor de căutare excelent, care vă permite să găsiți rapid metode și tipuri, să cunoașteți funcțiile unui API dat, fișiere de căutare, comenzi și pachete de Nuget (există mai mult de 22 de mii). Au existat sugestii contextuale care apar după plasarea cursorului pe fragmentul codului.

Xamarin Studio are mai multe instrumente de refactor foarte bune, recunoscând contextul atunci când analizează codul. Au fost împrumutați de la proiectul Microsoft Roslyn. Studioul Xamarin, desigur, are capacitatea de a colora sintaxa în multe limbi și permite navigarea rapidă în cadrul proiectului. Puteți utiliza Gira sau Subversiune pentru a controla versiunea Camarin Studio, puteți adăuga, de asemenea, pluginuri pentru alții, inclusiv Serverul Team Foundation.

Xamarin Studio, desigur, are un instrument de design vizual pentru interfețele de aplicații în care puteți crea aplicații pentru dispozitive cu rezoluții de ecran diferite, Render Control live și Editați proprietățile obiectului.

Pentru a descărca Xamarin Studio, vă rugăm să furnizați detaliile dvs. pe site-ul producătorului. Versiunea gratuită a mediului este destinată învățării și pentru întreprinderile mici, de la nivelul său puteți conduce, de asemenea, o perioadă de încercare a unei licențe comerciale.

Rețineți că xcode va fi de asemenea necesară pentru a crea aplicații pentru iOS.

Recomandat
Lasă Un Comentariu