Principal » Internet » X019: proiect xcloud la "Consola Xbox pe telefonul dvs. smartphone "

X019: proiect xcloud la "Consola Xbox pe telefonul dvs. smartphone "

Internet : X019: proiect xcloud la

- Proiectul este Xcloud Xbox pe telefonul smartphone, râde în nor - a anunțat astăzi Catherine Gluckstein, șeful proiectului xCloud, în timpul discursului la conferința x019. Tocmai vom cunoaște mai multe detalii despre jocurile de streaming în lansarea Microsoft.

Microsoft precizează că vrea să facă cu proiectul xCloud experiență corespunzătoare utilizării Xbox. Doar asta, care este de înțeles, fără o consolă fizică sub televizor și cu un set limitat de joc. După cum sa descoperit, un pic peste 50 de jocuri trebuie să fie împărtășite pentru premiera serviciului. Acestea sunt mai mult de 12 titluri oferite în cazul unui stadion Google competitiv, dar încă o scădere a mării Bibliotecii Xbox.

Cu o companie de la Redmond, trebuie să dați faptului că ea a ales-o pe ei înșiși. Lista publicată include astfel de perle precum uneltele 5, Forza Horizon 4 sau diavolul poate plânge 5.

Implementarea platformei începe pe smartphone-urile și tabletele dvs. Android. În Statele Unite, Coreea de Sud și Marea Britanie, testele sunt deja în curs de desfășurare, iar anul viitor la beta al testerilor locuitori din Canada, Japonia, India și Europa de Vest. Din păcate, probabil înseamnă lipsa în acest grup polonez. Pentru că Microsoft în nomencura mea ne contează în Europa de Est din Orientul Mijlociu.

În același timp, premiera lui Xcloud pentru Windows 10 trebuie să aibă loc. Dar pentru moment doar un slogan scurt a fost aruncat în această chestiune: va fi.

Joacă întotdeauna, peste tot și pe tot

- Aș dori să împărtășim serviciul de streaming joc pentru oricine, peste tot și pe fiecare hardware - declară managerul Gluckstein. Reprezentative promite că, după punerea în aplicare a clientului pe PC-uri MS, el vrea să se extindă treptat conformitatea cu dispozitive ulterioare. Deși exemplele specifice nu sunt date.

Știm că pentru faptul că controlerul Bluetooth va fi necesar indiferent de platformă, dar compania nu vrea să te limiteze la tampoanele Xbox. Ca o alternativă, având în vedere Razer Junglecat și chiar DualShock 4-aplauze, care a provocat dispute între oameni adunați în sală.

Din păcate, Microsoft încă nu dorește să dea o dată specifică de lansare și mai multă prețuri de abonament. De asemenea, nu este clar ce model de distribuție alege jocurile. Mergeți mai mult spre trecerea jocului și puteți vinde titluri pentru întreaga sumă? Între timp, se pare că este de la costurile depind sau să nu fie xcloud. Oricum, ca soarta jocurilor streaming deloc.

Dar modelul de afaceri se dovedește și mai interesant. Potrivit informațiilor dezvăluite după Conferința de către ARS TECHNICA, platforma XCLOLD va fi asociată cu jocul de joc. Utilizatorii vor plăti o dată și vor primi atât o bibliotecă de jocuri pentru un joc local și accesul la nori. Și acesta este probabil cel mai mare avantaj pe fundalul Google Stadia, care nu permite distracția locală, iar pentru acest lucru necesită plăți pentru prețurile pline de premiere.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> OkręgamingInternet

Recomandat
Lasă Un Comentariu