Principal » Internet » Model: Windows 8 Update 2 este sfârșitul "opts ". 9 Meniul de pornire a ferestrelor și aduceți un nou sistem de activare

Model: Windows 8 Update 2 este sfârșitul "opts ". 9 Meniul de pornire a ferestrelor și aduceți un nou sistem de activare

Internet : Model: Windows 8 Update 2 este sfârșitul

Model, sursa principală de scurgeri pe software-urilor, a început să reactiveze pentru bine. Citirea forumului preferat rus rus.COM am întâlnit noi știri despre "opts ", dar, de asemenea, raportează despre schimbarea teribil de revoluționară în "nouă ". Se pare că Microsoft, după ani, forțând utilizatorii să perceapă cheile de activare ale produsului dorește să practice.

Unchiul, un purtător de cuvânt al modelului grupului implică faptul că Redmondmają a avut destule Windows 8 și majoritatea s-ar concentra asupra lucrării Jużtylko pe Windows 9. Realitățile pieței nu permit o posibilitate. Singurul lucru pe care îl puteți face este să renunțați la planurile de ediție ale ceea ce a fost numit Windows 8.1 actualizare 3, ICO Potrivit unor surse, a fost anunțată pentru 2015.

Sfârșitul dezvoltării Windows 8.1 trebuie să aibă loc în luna august, când utilizatorii Todo vor fi Windows 8.1 actualizare 2, ediția fără modificări. A fost de a servi numai Zwiększeniuustabilności și performanța sistemului. Fără modificări speciale sau, mai presus de toate, fără meniul de pornire nefericit, de la începutul dezacordului osos dintre producător A UsermiWindows 8.X.

Toate știrile anunțate pentru ultimele UpdateWindows 8.1, adică în plus față de meniul Start, de asemenea posibilitatea de a utiliza aplicația UI modernă în interfața Windows desktop pentru a ascunde ecranul de pornire pe mașinile desktop fără ecran, va apărea numai în noul Windows 9, a cărui primă compilație am fi doar trebuie să vadă numai.

CJA susține că bugetul publicitar, rezervat pentru premiera "Nine " este pur și simplu fantastic. Microsoft pentru Radąpeców de la marketingul de a admite la Windows8 pentru deficiențe.X, subliniind că își învață greșelile. Sloganklamica ar discuta despre faptul că utilizatorii au vrut să-și dorească Tokart - și primesc toate meniurile de început noi.

Scufundarea pentru interfața cu utilizatorul sunt o temă serioasă (să nu spun un trivial), dar modelul a obținut acces la informații despre problemele semnificativ mai grave. Se pare că Microsoft lucrează la o activare complet nouă de ferestre și procedurąinstalacyjną. În cazul Produktówsprzedawanch Channel de vânzare cu amănuntul, sistemul trebuie să fie mult Bardziejpowiązany cu un computer specific și activarea sa Będzieprzebiegała automat după logarea în magazinul Zasobówmicrosoft corespunzător. Pentru astfel de versiuni Windows, nu veți fi generate de cheile de produs, utilizatorul nu va trebui să fie îngrijorat. Oamenii care ar dori să schimbe configurația medicului dumneavoastră și pentru a reinstala sistemul va cere să descarce acest obiectiv al versiunii pentru Windows special pentru DVD-ul USB DVD Verital.

Calculatoarele de unii producători au un program special în BIOS, datorită cărora nu vor fi necesare pentru prepararea unor astfel de tancuri - acestea vor fi în măsură pentru a prelua versiunea de instalare de Windows și rulați-l.

Dacă depozitarea în masă cu sistemul va fi conectată la noul economic, va fi necesar să "deconectați " al magazinului vechi de instalare înainte de a activa noua instanță. Toate licențele de software Zakupioneprzez vor fi stocate Naserwerach Microsoft și managementul trebuie să fie Całkowiciescentralizowane - explică unchiul dacă, de exemplu,. Vom cumpăra una din ferestrele pe care le activăm pe un computer nou, în același timp fără a deconecta activarea pe un computer vechi, aceste zile de activare a zilei vor fi resetate și utilizatorul vă va oferi achiziționarea unei licențe suplimentare sau deconectarea monjaying.

Desigur, pentru eliberarea Windows 9 Detalii despre activarea Tegomecanismul poate schimba în mod repetat, versiunile corporative Taxamo nu vor fi mai degrabă decât tunete. Cu toate acestea, este posibil, totuși, că acest lucru vă va permite să limitați amploarea pirateriei, în special în condiții, în care mulți utilizatori sunt convinși că, ca deja plăcuța de instalare de la Windows, poate instala "Doopor " pe toate Home Calculatoare.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu