Principal » Internet » Motorul de căutare DuckDuckgo a primit noi hărți. Cooperarea cu Apple va oferi intimitate

Motorul de căutare DuckDuckgo a primit noi hărți. Cooperarea cu Apple va oferi intimitate

Internet : Motorul de căutare DuckDuckgo a primit noi hărți. Cooperarea cu Apple va oferi intimitate

După eșecuri, Facebook, informații suplimentare prin urmărirea utilizatorilor de Android, câștigând în probleme de popularitate ale subiectului de confidențialitate. De exemplu, persoanele care nu doresc să-și dea datele cu Google, să ajungă la motorul de căutare din ce în ce mai recunoscuți DuckDuckgo. Creatorii ei au anunțat că încep să coopereze cu Apple.

În intrarea pe blogul oficial DuckDuckgo, a anunțat adăugarea de noi hărți pentru a căuta. Acum, rezultatele vor fi îmbogățit cu Apple Maps, care sunt cunoscute din iPhone „es, iPadów și calculatoare MacOS.

Creatorii motorului de căutare, potrivit asigurărilor care au o abordare mult mai sănătoasă a confidențialității utilizatorilor săi decât Google, sunt încântați să informeze despre implementarea componentelor MAPKIT JS - Apple hărți care pot fi utilizate pe site. DuckDuckgo subliniază că cooperarea cu Apple le permite să ofere oportunități mai mari legate de căutarea adreselor specifice, locuri din apropiere care merită vizitate și oferă, de asemenea, posibilitatea de a include o imagine de imagine prin satelit.

Rezultatele de la Map Apple apar în partea dreaptă a paginii de căutare. În plus, puteți obține acces imediat la hărți, selectarea Hărți secțiunea de sus bar. Cu toate acestea, nu este disponibil pentru toți utilizatorii. Pe de altă parte, hărțile Apple încep să apară din ce în ce mai des în rezultatele căutării.

Trebuie să țineți cont de faptul că funcția din formularul prezent este slabă. Harta Apple nu apare încă pentru multe căutări. Da, vom vedea restaurantele din zonă, dar intră în aeroportul din Varșovia și Tesco Boat nu prezintă rezultatele din punctele marcate pe hartă. Este posibil ca acest lucru să se schimbe în viitorul apropiat. Este de remarcat faptul că rezultatele actuale mai bune pot fi obținute prin introducerea parolelor în limba engleză.

Selecția Apple nu este accidentală. Compania de la Cupertino se mândrește cu abordarea sa de confidențialitate a utilizatorilor. Mai mult, DuckDuckgo creatori asigură că nu trimit date despre serverele Apple. Prin urmare, este un păcat că întregul pare rău mai rău de la Harta Google.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu