Principal » Gaming » Vanzare pe Steam - Obțineți portofele!

Vanzare pe Steam - Obțineți portofele!

Gaming  : Vanzare pe Steam - Obțineți portofele!

Sfârșitul anului este momentul unor promoții și vânzări intense. Desigur, majoritatea sunt doar trucuri de marketing obișnuite, dar există și perle interesante. Jucătorii vor trebui în curând să ajungă în buzunare mai profundă, deoarece platforma de aburi pregătește promoții interesante.

 

Dacă, de mult timp, te-ai pregătit să cumperi un titlu căzut pe Steam, să stai câteva zile câteva zile, pentru că poate apărea într-o promovare interesantă. Primul dintre vânzările planificate trebuie să aibă loc în câteva zile - 26 octombrie. Prima rundă de vânzare va dura până la 1 noiembrie și va acoperi titlurile legate în principal de la Halloween.

Cu toate acestea, dacă vânzăm alte titluri, ar trebui să așteptăm până la 22 noiembrie. Apoi, un alt en-gros va începe, care va dura până la 28 noiembrie, iar faimoasa vineri neagră (Black Friday) va dura. Mai mult, va fi prima vânzare în care vom plăti Zloty pentru jocuri. De asemenea, se spune că moneda noastră poate fi adăugată chiar înainte de prima dintre acțiunile descrise, deși în acest caz nu este sigur.

Dacă în a doua vânzare nu veți găsi nimic interesant, veți avea ultima șansă în ultima promoție, care va începe pe 21 decembrie și va dura până la data de 4 ianuarie 2018. Va fi o oportunitate ideală de a face un cadou de Crăciun virtual. Este adevărat că nu veți obține o cutie fizică într-o lucrare frumoasă, dar nu trișați - și astfel cele mai multe jocuri disponibile în magazine trebuie să fie înregistrate pe platforma Steam.

Recomandat
Lasă Un Comentariu