Principal » Internet » Curbate Samsung Galaxy Ecran rotund

Curbate Samsung Galaxy Ecran rotund

Internet : Curbate Samsung Galaxy Ecran rotund

Samsung a demonstrat încă o dată competiția că, în cursa pentru titlul liderului de inovare, cel mai înalt loc de pe podium este doar al său. De data aceasta, un moment după LG a prezentat lumea ideea de a utiliza un ecran contaminat pe un smartphone, versiuni de vânzare Modelul rotund Galaxy.

Echipamentul va înscrie cu siguranță în istoria dispozitivelor mobile și, probabil, Samsung a fost despre asta. Cu toate acestea, în plus față de aplicarea noii tehnologii, nu sa schimbat prea mult. Galaxia rundă la durerea seamănă cu cunoscuți tuturor modelului Nota 3. Specificațiile sale indică, de asemenea, acest lucru. Samsung a folosit ecranul Full HD Super Amoled de 5.7 inci, procesor Snapdragon 800 cu patru core, cu frecvențe de 2,3 GHz, 3 GB de memorie de operare și camera de 13 megapixeli. Doar ascunderea în carcasa stilului lipsește.

[1/2

În sistem, ecranul de strigare a adus câteva caracteristici noi. Efectul de rulare vă permite să afișați notificarea atunci când ecranul este oprit, efectul gravitației va activa vizualizări speciale atunci când mutați dispozitivul, oglinda laterală va aduce o prospețime ușor atunci când navigați în galeria multimedia, iar Bounce Ux va suporta altfel playerul muzical (atingând laturile a dispozitivului). Unul dintre produsele noi poate fi văzut pe videoclipul atașat.

Deja ore împărtășesc coreenii din posibilitatea de a cumpăra noi echipamente. Oamenii interesați vor trebui să pună peste un milion de mucuri sud-coreene (1089000) sau peste 3100 PLN. Până atunci, nu se știe dacă Samsung va decide să extindă pentru alte țări din lume.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu