Principal » Internet » Un sistem confortabil de operare desktop pe Android datorită VCN Viewer

Un sistem confortabil de operare desktop pe Android datorită VCN Viewer

Internet : Un sistem confortabil de operare desktop pe Android datorită VCN Viewer

Deși mulți au încercat deja să clipească granița dintre sistemele de operare mobile și desktop, până în prezent efectele sunt moderat de succes. Sistemele mobile și interfețele mobile au numeroase restricții. În mod surprinzător, totuși, rezultatele bune pot fi obținute fără a împovăra dispozitivul mobil prin intermediul accesului la distanță. Raspberry Pi cu comprimat Rapbian, Smartphone sau Android și VNC sunt favorizate. Desigur, puteți obține acces la distanță la orice alt dispozitiv cu un sistem care acceptă interfața VNC.

Mai mult, configurarea serverului și accesul la acesta este foarte simplu. Lăsați punctul de plecare să fie Raspberry Pi cu Raspbien instalat. Instrucțiuni de instalare pentru acest sistem au fost deja publicate. După pornirea sistemului, este necesar să se instaleze VNC Connect, cu excepția cazului în care a fost deja pre-instalat. Pentru a face acest lucru, du-te la terminal și introduceți comanda acolo: [cadru sudo apt-get instalare realVNC-VNC-server realvnc-VNC-Viewer [/ cadru, apoi în terminal sau în modul grafic, trebuie să activez interfața VNC a sustine. Deci, putem merge la setările de zmeură sau pur și simplu porniți instrumentul de configurare a textului introducând comanda:

Sudo raspi-config

În centrul de configurare, trebuie să mergeți (navigarea are loc folosind butoanele săgeată) la elementul marcat cu numărul 4, opțiunile de interfață. După apăsarea tastei Enter, mergeți la o a treia poziție, VNC și apăsați din nou Enter. Utilizatorul va fi apoi solicitat să aleagă dacă serverul VNC trebuie să fie activat pe dispozitiv. Alegem acest lucru și putem părăsi centrul configurației. După repornirea dispozitivului, serverul va fi gata.

[1/2

Acum trebuie să vă conectați cu el. În cazul nostru va fi clientul VCN Vizuator pentru Android, gratuit și disponibil în software-ul nostru de baze de date. După instalare, adăugăm o nouă conexiune (plus butonul din colțul din stânga jos) și introduceți adresa IP a zmeurii. Unde să o luați? Terminalul de la Raspberry introduce pur și simplu comanda: [Frame -I Numele de gazdă [/ cadru obținut în acest mod ar trebui să rescrie adresa la Vizuatorul VNC, combinat pentru a da un nume și conectare. Apoi, utilizatorul va fi rugat să se conecteze și să parcheze. Numele de utilizator implicit este PI, iar parola este Raspberry.

Rapbian pe ecranul Xiaomi Max

S-ar părea că cea mai mare problemă va fi acum de navigație. Acest lucru, însă, în acest sens, VCN Viewer surprinde cel mai mult. Nu trebuie să mușcăm cu o încercare de a lovi elementele mici ale interfeței Desktop Rapbian. Întregul afișaj devine un stivuitor, astfel încât cursorul să poată fi mutat convenabil cu gesturi, de exemplu. Degetul mare în colțul din stânga jos al dispozitivului.

Modul de mouse: în partea de jos a butonului stâng, mijloc și din dreapta, pe partea laterală a rolei.

Aceasta nu este singura soluție. Din meniul superior, puteți selecta și modul mouse-ului în care întregul ecran este un stivuitor, iar butoanele mouse-ului sunt afișate pe marginile ecranului. În plus față de modul mouse-ului din meniul de sus, puteți, de asemenea, să apelați la tastatura de pe ecran sau să afișați informații despre conexiune. Este în mod prestabilit criptat cu tasta AES de 128 de biți, iar debitul HD a fost de aproximativ. 6500 kb / s, care a dat o matriță de ordin de mai puțin de 30 de milisecunde.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Softwareporades

Recomandat
Lasă Un Comentariu