Principal » Internet » Gesturile de servicii confortabile pot fi cea mai mare schimbare în New Android

Gesturile de servicii confortabile pot fi cea mai mare schimbare în New Android

Internet : Gesturile de servicii confortabile pot fi cea mai mare schimbare în New Android

Căutați ultima premieră a multor smartphone-uri, precum și pentru știri care au lovit Android P, puteți spune că Apple a făcut din nou - iPhone-ul a fost o inspirație pentru alte companii. Cele mai recente informații indică faptul că Android P va primi suport pentru gesturi.

După premiera iPhone 'și X de pe piața smartphone-urilor, pot fi văzute două tendințe, în special în rândul producătorilor chinezi. A devenit o decupare populară pe ecran și tot mai multe smartphone-uri oferă o funcție de deblocare a unei fețe. Este demn de remarcat faptul că chiar Google a decis, de asemenea, să inspire iPhone-ul jubileu. Pentru Android P trebuie să lovească suportul de scindare, ceea ce poate încuraja mai mulți producători să folosească monobri atractivă îndoielnici în partea de sus a afișajului.

Serviciul 9to5google raportează mai multe schimbări care pot merge la Android P. Google a fost din nou până lumina de pe iPhone „un x, de data aceasta pe un nou serviciu folosind gesturi. Sugestie are o captură de ecran care a apărut într-o nouă intrare pe Google blogul oficial direcționat pentru programatori Android.

Sursa: 9to5google

În textul care arată funcția unui DN privat, care astăzi am scris deja, inițial o captură de ecran care prezintă un nou bară de navigare. Butonul de acasă și multitasking a dispărut. În schimb, a apărut un buton a cărui formă se poate asocia cu o mică pilulă. Un element similar va fi în partea de jos a ecranului iPhone 'un ecran. În iOS, pilula este mult mai lungă. La scurt timp după ce o nouă curea pentru 9to5GOOGLE, descărcarea de gestiune a fost înlocuit cu o versiune cu un cut-off.

Conform surselor de 9to facole, butonul recent de aplicație a fost înlocuit cu un gest. Acum, pentru vizualizarea aplicației de funcționare, luați un gest pentru a trage în sus, la fel ca în iPhone X. Butonul din spate apare numai când este necesar. Pe ecranul de întâmpinare, butonul Înapoi nu va fi afișat.

Desigur, acest Apple va popular cu un sprijin de gest, care mai ales pe smartphone-uri cu afișaje mari este foarte convenabil. Cu toate acestea, ar trebui să vă amintiți că o companie cupertino nu a fost prima idee. Serviciul cu utilizarea de gesturi înainte de a Apple a propus deja Nokia în sistemul MeeGo, compania Palm în webOS sau BlackBerry în BB10.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu