Principal » Internet » O metodă convenabilă de plată pentru combustibil: utilizați doar ecranul în mașină

O metodă convenabilă de plată pentru combustibil: utilizați doar ecranul în mașină

Internet : O metodă convenabilă de plată pentru combustibil: utilizați doar ecranul în mașină

În epoca aplicațiilor mobile, noi metode de plată convenabile, încă nu s-au schimbat prea mult în plata posturilor de combustibil. Cel mai adesea după realimentare, trebuie să mergem la caseta de numerar și să plătim plăți. O mică revoluție dorește să introducă chevrolet împreună cu coajă.

Site-ul FINEXTRA informează despre o nouă soluție care este în prezent testată pe stațiile selectate din Statele Unite. Este planificată pentru implementarea sa în întreaga țară. Este posibil ca dacă sistemul verifică, acesta va fi extins și în Europa. Plata are loc în mașină de la sistemul Infotainment. În sistem, selectați Serviciul Shell și apoi stația dreaptă. Apoi este generat un cod care vă va permite să utilizați distribuitorul.

Plata este încărcată automat și descărcată de pe card care a fost adăugat la serviciu. Nu este nevoie de smartphone, o aplicație mobilă sau o cartelă de desen din portofel. Doar câteva clicuri pe sistemul multimedia.

Sursa: Chevrolet.COM

Serviciul este implementat folosind platforma MarketPlace, care a apărut în Chevroles produsă din 2017 pe piața americană. Vă permite să comandați mâncarea, hoteluri sau locuri de parcare de la nivelul mașinii.

În Polonia, sa planificat, de asemenea, să faciliteze plata pentru combustibil. A fost lansată o aplicație mobilă Justdrive, care a permis companiilor să plătească pentru realimentare de la nivelul smartphone-urilor pe o factură colectivă. Totul fără a trebui să stai în cozile pentru bani. Din păcate, un proiect interesant promițător sa întâlnit rapid cu probleme serioase. Aplicația mobilă a fost eliminată după câteva zile de la premiera.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Techmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu