Principal » Internet » Imprimați pachetul electoral. PDF este deja pe Internet (Actualizare)

Imprimați pachetul electoral. PDF este deja pe Internet (Actualizare)

Internet : Imprimați pachetul electoral. PDF este deja pe Internet (Actualizare)

Alegeri 2020. Un scor este pregătirea a doua? Cardurile de vot au apărut pe străzile și trotuarele Głogów - a scris site-ul WP. Ce urmeaza? Acum, pachetul electoral vă poate imprima, pentru că a venit la rețea sub forma unui fișier PDF.

Fișierul în cauză poartă un nume de pronant al pachetului.PDF și este situat - aici NOTĂ - Un server aparținând primăriei din Białystok. Mai multe motoare de căutare l-au indexat.

Este greu de spus cum el însuși a găsit, și mai ales de ce el este disponibil în mod public, dar de fapt este un fapt. Astfel, fiecare persoană cu o imprimantă color și o orez de hârtie poate începe producția de carduri de vot proprii cu declarația necesară cu privire la votul personal. (Poate că acestea sunt cărțile înconjurate pe Głogów?).

Ceea ce în această chestiune, nu pare să facă carduri electorale oficiale au nici o protecție împotriva falsificării. Scurgerile anterioare nu prezintă holograme sau filigrane, care ar putea face o posibilă imprimare acasă.

Desigur, în conformitate cu legea din Polonia și mai specific. 248 kk, falsificarea documentelor electorale este o crimă. Există o pedeapsă cu închisoarea de până la 3 ani. Cu toate acestea, pe măsură ce vechile predicții sunt proclamate, oportunitatea face un hoț.

Actualizare (05.05.2020; 14.treizeci): Se pare că materialul de mai sus este o glumă bine pregătită de la o anumită internă și, din păcate, ca un birou editorial, am dat să-l prindem, pentru ceea ce noi sincer sorter.

Primăria din Bialystok oferă posibilitatea de a cumpăra subdomeniu în domeniul Bialystok.EN. Patrycja, așa cum este semnat autorul glumei, a cumpărat un astfel de subdomeniu și a redirecționat-o pe site-ul părinte și apoi a plasat pachetul electoral pe server. Documentul a fost indexat de motoarele de căutare, dar nu a fost responsabil de białystok responsabil pentru scurgerea sa.

Un alt lucru este că documentele din PDF sunt identice cu cei care au prezentat Stanisław żółtek, candidat la președinție, susținând că a ajuns la pachetul electoral original. Deci, dacă Białystok nu dau vina nici o vină în acest caz, rămâne o problemă deschisă, de ce cărțile de vot sunt vesel în circulație pe web.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Securitate

Recomandat
Lasă Un Comentariu