Principal » Internet » S-au scurs fotografii și specificații ale noii versiuni a Motorola Moto G

S-au scurs fotografii și specificații ale noii versiuni a Motorola Moto G

Internet : S-au scurs fotografii și specificații ale noii versiuni a Motorola Moto G

Mulți oameni așteaptă cu siguranță informații exacte referitoare la noua versiune a Motorola Moto G - două ediții anterioare ale acestui telefon inteligent clasificat, a arătat că puteți crea echipamente bine rulante cu cel mai recent Android la un preț rezonabil. Ambele specificații și primele fotografii au fost deja scurgeri.

Să ne rețineți că parametrii tehnici descriși se pot schimba. Datele care a apărut încă nu au fost confirmate, deși ținând cont de specificațiile modelelor anterioare, acestea sunt fiabile. Motorola ar decide să creeze un alt smartphone cu ecran de ecran de 5 inch. În timp ce liderii actuali sunt chiar mai multe dispozitive, pentru mulți oameni este o frontieră impasabilă. Vom continua să ne ocupăm de rezoluția HD TJ. 1280 × 720 px.

Cererea spune că nu este suficient, alții recunosc, la rândul său, că este mai mult decât o valoare suficientă. Indiferent de avizul, o astfel de rezoluție va fi cu siguranță un impact pozitiv asupra eficienței și de muncă timp. Inima noua ediție Moto G este de a fi un prepelita Qualcomm Snapdragon procesor 410. Spre deosebire de Snapdragon 400 utilizat în vechiul dispozitiv, acest sistem este de 64 de biți, suportă LTE CAT4 (până la 150 Mbit / s), iar Cortex-A53 sunt clasificate la 1,4 GHz. Incert este problema memoriei - scurgeri de până acum spun că producătorul va rămâne la o valoare de 1 GB, la fel ca și cum este posibil ca memoria încorporată de 8 GB să se extindă prin carduri microSD. Există, de asemenea, variante cu o capacitate mai mare și dublu cantitatea de memorie RAM.

Satisfăcut ar trebui să fie oameni care preferă să ia fotografii cu un smartphone - noul Moto G are o cameră principală de 13 MP cu o diodă dublă iluminare frontală și 5 MP, cel mai probabil adaptat la selfie. Totul va lucra sub controlul celui mai nou Android 5.1.1 lollipop. Fotografiile care au fost scurgeri în rețea sugerează că trebuie să ne ocupăm de un acumulator și o copertă mată detașabilă, care împiedică alunecarea dispozitivului din mâini. Prețul nu este încă cunoscut dacă va fi atractiv, o altă ediție a Moto G are șansa de a repeta succesul mai devreme.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu