Principal » Internet » Date scurgeri de la aproximativ 500 de site-uri poloneze - există o listă

Date scurgeri de la aproximativ 500 de site-uri poloneze - există o listă

Internet : Date scurgeri de la aproximativ 500 de site-uri poloneze - există o listă

Cazul are originea în noiembrie 2020., Dar rămâne inexplicabilă până în ziua de azi. Serviciul Sekucript Deși un pic face viața mai ușoară pentru victimele potențiale.

Sekuak a publicat o listă cu peste 500 de domenii poloneze care au apărut într-o deversare. Cuvânt, puteți intra aici și verificați dacă contul dvs. nu are nici un cont într-unul dintre ele. Dacă da, trebuie să vă așteptați ca datele introduse la înregistrare, inclusiv parola, pot fi în pericol. În cazul magazinelor, cazul este și mai grav, deoarece au adunat și datele de contact și facturarea.

Întorcându-se în spatele scenei, geneza confuziei este un atac pe care site-ul CIT0 a experimentat la sfârșitul anului trecut [. In. A fost una dintre platformele de stocare a datelor deja colorate, dar efracția a însemnat că totul a fost agregat și a mers la rețea ca un pachet de 24 mii. Baze de date hackate.

Pe scurt, aceste date și astfel scurgeri, dar sfera de distribuție a acestora a crescut drastic. Și, deoarece nu există lipsă de domenii poloneze printre hacked, polonezii au fost afectați.

În acest loc, un lucru mai interesant este că administrația CIT0Day nu admite în mod constant să accepte un atac, acoperind presupusa închidere a site-ului de către FBI. Argumentul că întreaga bază de date este în partea publică a internetului, este omisă.

Site-urile Hacked nu sunt, de obicei, mari, numărătoare de până la câteva mii de utilizatori. Cu toate acestea, cu numărul lor total de a merge la sute, foarte multe victime ar trebui să fie așteptate. Un alt lucru este faptul că bazele de date publice făcute nu sunt date. Astfel, multe dintre ele pot fi destul de îndepărtate și astfel conțin informații învechite.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> InternetSecuritate Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu