Principal » Internet » Afișajul Galaxy S8 va opri roșu. "Patch " pe drum

Afișajul Galaxy S8 va opri roșu. "Patch " pe drum

Internet : Afișajul Galaxy S8 va opri roșu.

Utilizatorii de noi smartphone-uri Samsung în curând nu ajută culorile anormale după alegerea unei culori de afișare mai caldă. Tot ce trebuie să faceți este să instalați cea mai apropiată actualizare care va elimina problema.

Părea că am putea face față primului scandal mai serios asociat cu Samsung Galaxy S8. Smartphone, care trebuia să treacă teste pe termen lung pe piață și să apară ca un dispozitiv fabricat în fiecare detaliu. Primii clienți au început să se plângă la culoarea roșie a afișajului. Ar fi trebuit să apară independent de configurația hardware a modelului și a hardware-ului S8 și să fie complet accidentală.

Samsung a emis rapid o declarație. Producătorul sud-coreean a susținut că aceasta nu este o defecțiune sau defecțiune din fabrică. Setările telefonului sunt vinovate - după selectarea culorilor mai calde, la un anumit unghi am putut vedea o culoare roșie. Cu toate acestea, problema ar putea fi rezolvată fără a fi nevoie să returneze unitatea la serviciu. A fost suficient să setați manual balanța de alb drept.

Sursa: Androidauthority.COM

Utilizatorii care au emis un minim de 3.500 de zloți pe un smartphone, au presupus că ar trebui să obțină un produs rafinat și nu cel în care afișajul trebuie să calibreze afișajul. Prin urmare, Samsung a reacționat eficient. Compania va începe procesul de actualizare a software-ului în Galaxy S8 și S8 Plus. Acesta va intra automat în balanța de alb la culoarea roșie nu mai este vizibilă.

Informații incredibile sugerează că actualizarea va fi lansată săptămâna viitoare. Dacă cineva nu sa ocupat de schimbarea setărilor de afișare independent sau pur și simplu consideră că, în cazul acestei clase, configurația independentă a oricărui lucru este o farsă, în curând culoarea roșie în galaxia sa S8 ar trebui să dispară automat.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu