Principal » Internet » Wunderlist

Wunderlist

Internet : Wunderlist

Wunderlist este o listă ușor de utilizat și o listă foarte funcțională a sarcinilor. Cu acest program vom crea un plan de zi, o listă de cumpărături, filme de vizionat și chiar un proiect multifuncțional care poate fi ușor pus la dispoziția colegilor sau prietenilor. Este posibil să gestionați împreună proiectul și să atribuiți sarcini.

Wunderlist se remarcă cu o interfață transparentă și estetică. Aplicația vă permite să adăugați și să gestionați cu ușurință liste de sarcini. Pentru a menține ordinea, puteți crea dosare și puteți păstra sarcinile. Adăugarea de sarcini este piesa copilului, iar fiecare listă poate fi ușor partajată sau trimite un e-mail.

Pentru adăugarea de sarcini, puteți vedea în partea de sus a fiecărei casete în care trebuie doar să introduceți ceea ce trebuie să facem. În fiecare sarcină, puteți seta data de finalizare, memento sub formă de notificare push și opțiunea de repetare ciclică. Dacă sarcina are o prioritate ridicată, le putem marca o stea caracteristică.

Faceți dublu clic pe orice sarcină de pe listă va permite adăugarea, locațiile, notele, comentariile și atașamentele. Aspectul lui Wunderist poate fi personalizat prin alegerea uneia dintre echipe.

Pentru operațiunea de aplicare, este necesară o înregistrare gratuită a contului care vă permite, de asemenea, să sincronizați datele cu cloud Wunderlist. Puteți utiliza gratuit programul, dar o parte din funcția disponibilă după plata contului Pro. Versiunea plătită oferă, printre altele, posibilitatea unei ediții comune a unei scrisori cu colegii, un volum nelimitat de atașamente, un număr nelimitat de sub-arme și mai mult la alegere.

Recomandat
Lasă Un Comentariu