Principal » Internet » Toți sfinții și weekend-ul lung fără blocaje de trafic pe autostrăzi? Profitați de AutoPay

Toți sfinții și weekend-ul lung fără blocaje de trafic pe autostrăzi? Profitați de AutoPay

Internet : Toți sfinții și weekend-ul lung fără blocaje de trafic pe autostrăzi? Profitați de AutoPay

Blocajele de trafic pe autostrăzi, care se formează în timpul călătoriei sporite, este una dintre cele mai mari probleme ale șoferilor. În timpul tuturor sfinților vor fi similare. Soluțiile problemei pot fi aplicația AutoPay, care accelerează plățile pentru trecerile de autostrăzi A1 și A4.

AutoPay vă permite să automatizați taxele pentru autostradă. Driverele pot merge la obiective desemnate, unde sistemul cu o cameră recunoaște numerele de înregistrare a vehiculului. Bariera se deschide automat dacă vehiculul este înregistrat în aplicație. Taxa este încărcată automat și nu este necesară pentru acest lucru, astfel încât întregul proces să ruleze mai repede.

[1/2

Potrivit celor mai recente informații, peste 170.000 utilizați AutoPay în Polonia. drivere. În cazul autostrăzii A1, utilizând aplicația zilnic, se efectuează 10 până la 15% din tranzacție. Pe autostrada A4, procentul este mai mic (5%.), dar aici sistemul a fost lansat un pic mai târziu.

În iunie, sa estimat că lansarea plăților mobile pentru autostradă va crește numărul de autoturisme susținute de Gates de la 200 până la 600 de vehicule într-o oră - sistemul este mai rapid decât gestionarea și acceptarea taxei umane. Deocamdată, nu există informații despre cât de mult s-au dovedit că aceste prognoze au fost exacte.

Aplicația AutoPay poate fi descărcată din directorul nostru de software din versiunea Android și IOS.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareTechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu