Principal » Internet » Toate pentru adăposturi! Jocul cu bombă Fallout Shelter pe Android

Toate pentru adăposturi! Jocul cu bombă Fallout Shelter pe Android

Internet : Toate pentru adăposturi! Jocul cu bombă Fallout Shelter pe Android

Pentru proiectul RPG Fallout 4, ceea ce va permite chiar să construiască propriile sate pe deșeurile iradiate, vom aștepta încă, dar Bethesda Softworks în așteptare acest lucru într-un mod frumos a decis să facă o dragoste. Disponibil pentru ceva timp pe dispozitive cu sistem iOS, gratuit joc Fallout Shelter a lovit în cele din urmă echipamentul Android. Astfel, amintirea așa-numitelor manageri se va extinde. Criptă.

Fallout Shelter - remorcă de anunțuri

Gameplay-ul se bazează pe o caracteristică specială, caracteristică a serii de adăpost a cadourilor. Pe șeful jucătorului nu numai că are grijă de noi camere cu diverse funcții pentru creșterea populației, alimente sau divertisment. De asemenea, va trebui să dezvolte o apărare împotriva raidurilor și să se gândească la sosiri, care au atras știri despre portul liniștit pe care doresc să îl integreze în comunitățile existente. Fiecare persoană are statistici unice și unele sarcini vor fi împrumutate mai bine pentru celălalt mai rău. Acest manager trebuie să ia decizii optime, astfel încât cripta să se dezvolte dinamic, iar moneda valoroasă sub formă de sticle nu lipsea.

[1/2

Chiar și atunci când se pare că totul funcționează deja ca un mecanism perfect de ulei, întotdeauna afacerile complica evenimente aleatoare. Tot ce trebuie să faceți este un incendiu brusc, astfel încât întreaga greutate a problemei sa prăbușit pe capul jucătorului... Imprevizibilitatea jocului și necesitatea de a face față situațiilor de criză, cu toate acestea, este vorba despre rezistența produsului. Plusul evident al adăpostului Fallout este, de asemenea, faptul că puteți descărca jocul gratuit, iar sistemul de microtranizare nu irită. Taxele opționale nu stau pe calea progresului normal.

[1/2

O chestiune separată este un stil grafic perfect recunoscut. Creatorii sunt șocați de scaune tridimensionale, cu caractere trase de la ecranele de jocuri. Toți se prezintă similar cu o persoană blonder de neuitat într-un costum albastru de curl, care ilustrează, printre altele, abilități individuale pentru o figură de cult în RPG iconic. De asemenea, fontul verde nu vă permite să faceți o greșeală cu oricare altul. Versiunea joc pentru Android precum și iOS pot fi găsite în cererea noastră de baze de date.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu