Principal » Windows » WSUS Offline Update12.0

WSUS Offline Update12.0

Windows  : WSUS Offline Update12.0

WSUS Offline Update este un instrument interesant care vă permite să creați suporturi media cu actualizări pentru Windows și Office și apoi să le instalați fără a avea o conexiune la internet.

Cu ajutorul programului, este posibilă crearea unei imagini pe disc cu actualizări, care după înregistrarea pe un disc sau Pendrive 'A vă va permite să instalați patch-uri pe orice computer. O astfel de soluție va aprecia utilizatorii care au mai multe computere și ar dori să economisească timp dedicat descărcarea și instalarea actualizărilor sau nu aveți deloc o conexiune la Internet.

WSUS Offline Update poate crea un transportator care va conține un patch pentru o versiune lingvistică dată a pachetului Windows sau Office, pachete de pachet de servicii colective de actualizare, biblioteci .Cadrul net și definițiile virușilor pentru Microsoft Security Essentials sau Windows Defender.

Instrumentul suportă Windows XP / Server 2003 (inclusiv edițiile pe 64 de biți), Windows Vista / Server 2008, Windows 7 / Server 2008 R2, precum și Office XP, 2003, 2007 și 2010.

Atenţie!

  • Cea mai recentă ediție nu acceptă versiuni mai vechi ale pachetului Windows și Office. Windows XP și Office 2003 Proprietarii. Vă încurajăm să utilizați versiunea Program 9.2.1 Descărcat din link-uri directe (deasupra stelelor cu grad).

Recomandat
Lasă Un Comentariu