Principal » Internet » Introducere pentru o săptămână nouă. Lăsați-vă mâna: 1 1 0 0

Introducere pentru o săptămână nouă. Lăsați-vă mâna: 1 1 0 0

Internet : Introducere pentru o săptămână nouă. Lăsați-vă mâna: 1 1 0 0

În această săptămână începem o aniversare foarte interesantă. Acum două sute de ani, George Boole sa născut în Anglia în familia Ubgijedjewska, un bărbat, tatăl de astăzi al logicii digitale sau o laudă erinformată. Aceste etichete mass-media într-o dimensiune mică, dar stopniuoddają auto-învățată, care practic totul doszedłsam, ruperea școlii la vârsta de 16 ani la Późniejsamodzielnie învățare (și învățare mai târziu) matematică, logică, filozofie și limbi străine. Puteți apărea sau sărbători aniversarea (în loc de 256.) În cazul lui Boole "și pe site, dar indiferent de ce aniversarea trebuie acordată un lucru, în momente instituționalizate la limite, posibilitățile unor astfel de genii nu fac practic.

De obicei, unul se gândește la Boole 'u ca o logiku, Aleprawda este că înainte de a lua în serios logică Byłjuż matematician cunoscut, cu realizări în dziedziniewykorzystania algebră simbolică la calcul. Dopieropo Câțiva ani ai activității sale științifice Wtrwającą a aderat la dezbaterea publică între filozofi Imatematykami dedicată cuantificării predicatelor (o astfel de timp de byłyintelektualne). A adus un zeci de monică la ea. Analiza matematică a logicii, care este formalizarea și sistematizarea algebrică a componentei și a situsului logic (incidental folosind unelte puternic exagerate).

Șapte ani mai târziu, a venit cel mai cunoscut pracaBoole „și de cercetare, drepturile de gândire, în baza căruia teoriile sąmatematyczne ale logicii și probabilități, considerate ca formularea matură przezsamego de opinii idemonstrację, ca regulile logicii aristotelice pot deveni conturi sięprzedmiotem. De acolo vine doar forinformatica fundamentală, conceptul de sală algebră 'a, structura algebrică, care este cunoscută astăzi din școlile și acțiunile logice ale operatorului cheie privind colecțiile - conexiune, alternative de inegare. Așa este, aceleași țâțe "acel cap Przyszłoummaszynowienie nu logică, ci doar Times Times Claude 'și Shannon, care mai târziu sa alăturat sistemului binar Stolat de Aritmetic Logikąboole ' Owska, dar Shannon a subliniat că nici o muncă nu ar fi genialnegosamouk nimic făcut.

Geniul lui George Boole Rté unu

Daca sunteti interesat, introducerea interesant de pracGeorge 'și Boole ' și, în special, Boole „esque algebră, vă invit să EncyklopediiFilozofii Stanford, și toate pentru a viziona încorporat de mai sus, aprzygotowanego de un RTÉ irlandez TV One filmudokumentalnego The Genius of George Boole. Dacă aveți Zaścoś educație și informatică obișnuită, Towarto familiarizat cu inițiativa Boole2School pentru elevi Wiekuod 8 până la 18 ani, astfel încât să puteți obține întregul pachet de ajutor Wnauczaniu Matematică și logică în școală gratuit după Wypełnieniuformularza.

Și astfel sărbătorind (împreună cu Google), aniversarea lui George, ne putem gândi mai mult la rolul matematicii într-o magnifică. Din ce în ce opinii se întâlnesc możnaz că, în principiu, nu este nimic de a exagera -celują sale de predare, în special anglo-saxoni, axat pe praktycznośćzastosowań. Conform matematice „scepticii “ mai bine de un programator învățat unelte, rollkitki, cadre, biblioteci, modele de design învățat și practicat în inginerie metodologie decât ea dedicat toți anii stapanului chiar tentagmen matematica, care au în mod direct o relație cu Zinformatics. În cele din urmă, din perspectiva unui inginer, în matematică, ecuații și formule, și acestea pot fi găsite. Wikipedia. Perturba site-ul, din perspectiva teoretice-matematică, în matematică despre pretenții și dovezi și totuși nu se dovedesc programe necesare. De ce toate astea?

Google doodle cu ocazia a 200 de ani. Aniversarea zilei de naștere a lui George "o șoc

Cea mai abordare frumos la sensul de teachingMathematics de oricine care se ocupă cu domeniile legate de gândire am găsit o dată pe Lockhart matematician în doamna, a prezentat la începutul unei muzici de vis infricosator - un vis despre instituționalizată, predarea obligatorie a muzicii de toate studenți, datorită cărora ei vor fi mai competitivi pe piața muncii în nostru profesional umplut cu sunete din lume. De la școala primară la școală, elevii învață teoria armoniei și contrapunctică și immesurabilitatea diagnosticului de modulare sau cunoaștere a regulii. În același timp, marea majoritate a studenților din Tymkiepska, învață suficient pentru a trece muzica. Când muzicianul trezește siezeul său coșmarul, ușurat să-și dea seama că acest lucru este doar un vis - o cultură nu a putut fi atât de crudă pentru copii la Zmusićich Music Music Force. Cu toate acestea, după al doilea oraș într-un vis similar, nightmarish despre artiștii de predare policare structurată-pictor cade

..

Și totuși este nevoie de o astfel de cale în lumea noastră de matematică - și vocile au auzit că în acest fel ar trebui să fie programarea. Știința universală ściśleokreślonego, conform programului, cerințele de la fiecare nivel de educație, așa cum sa recunoscut că aceste abilități sunt necesare doar pentru Uczeńmógł să fie mai competitivi pe piața muncii din Corazbardziej, umplut cu numere / structuri logice ale lumii.

Merită citit * lament * până la sfârșit. Faptul său arată, dacă mai multă matematică este o formă de artă non-artă. Poate în mod similar este programarea? Mulți programatori sunt mai mult ca artiștii decât oamenii de știință. Câmpul Jeśliobie se va influența reciproc, ar putea fi mai bine, ea Byodywało angajată de inspirație, deoarece Malarzmoże găsește inspirație în piesa de muzică. Și ceea ce puteți crea fără inspirație? Un joc care ar funcționa bine, am nevoie de 12 GB RAM?

N-am fost niciodată bunatematism. S-ar putea spune că am fost vreodată un hobbyist de muzică echivalentă, Fałszującego în timp ce jucând trâmbița - și numai Denerwującegoswoją ascultători de incompetență. În ciuda tuturor lucrurilor, cu toate acestea, o matematică, întâlnirea de matematică, care a ajutat în alte domenii ale vieții. Acestea nu sunt o legătură, nici o abilitate contabilă, ci ceva mult abstract: abstractizare, abilitatea de schimbare a schimbării și distincția formularului din funcție. Dacă școlile școlare ar putea să se concentreze asupra învățării așa ceva? Știind cum funcționează școala din interior, mai degrabă mă îndoiesc - instituția poate preda într-un non-instituționalizat.

Acum o săptămână MyApple Napor.en a apărut. * De la calculatoare, adică avem o casă Maki.A cauzat o veselie generală pe internetul polonez, mă aștept la predarea științei informatice în școli și aducând avalanșe în stil, nu ar trebui să învățăm știința informatică în Wspolce. Ei bine, a mers în această privință, pe care toată lumea (nimic despre medicament) este cunoscut, portaluri chiar topped au vorbit despre un non-finalizare pentru dezvoltarea tehnologiei * (astfel încât dezvoltarea a fost de aproximativ de dezvoltare), și totuși, în materia matematică, nimeni nu aproape nimeni nu știe (și care este în continuare obiectul de mândrie) nu este diferită. Dacă a fost născut la școala poloneză de astăzi, a fost forțat să treacă diploma de Matura Poloneză, probabil că ar ajuta.

Systemowegorozwiązania nu sugerează problema, nici măcar nu cred că poate takiebyło. Cred că numai autosuficiența - astăzi voi găsi probabil mai mult de două sute de ani în urmă. Sigur Korzyścinie măsurabilă aduce, dar nu trebuie să urmărim după numai wymiernymikorzyściami, hobby este o mare valoare pentru viață. Prin urmare, el știe că portalul nostru va primi și hobby-ul dvs., invit încă o săptămână cu botei de bună.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Comunitarfelieton

Recomandat
Lasă Un Comentariu