Principal » Internet » Inlet: Facebook știe mai bine decât Facebook, ce să vezi pe Facebook

Inlet: Facebook știe mai bine decât Facebook, ce să vezi pe Facebook

Internet : Inlet: Facebook știe mai bine decât Facebook, ce să vezi pe Facebook

Când în America Media a fugit de știri că gardienii Facebook au fost întrebați oficial de consiliul de administrație al companiei pentru ceea ce Donald Trump nu a prerătat SUA, cea mai mare rețele sociale a lumii, voi spune rapid asta, presupunând că o face nu face nimic de la candidați. Acum, totuși, va fi mai greu să-l scoateți - dovezile acestui fapt, panicul manipulează în mod activ diseminarea conținutului politic - și în total nu numai politică.

De la Gizmodo dezvăluit de informațiile de serviciu pe care Serwismarka Zuckerberg utilizează echipe de moderatori din Majychzadbać că conținutul conservatorului de dreapta și nu a avut un descoperitor ZbyTdużego. Vă veți întreba dacă aceasta nu este o violență a unui cuvânt, violați-vă în Constituția SUA? Bine. Primul amendament împotriva cenzurii se aplică numai acțiunilor. Pentru companii și organizații, aceste înregistrări nu se aplică. Deci, ce primul amendament (și omologii săi din alte țări) pentru social media?

În Facebook, îi sunați pe "Curatorii de știri", făcând ceea ce apare pe frunze. Excluse din temele listmistered despre Facebook el însuși, cu excepția cazului în care nu-l da-l -, dar apoi a fost necesar să se accepte în picioare în ierarhia. Uneori a existat și ceva de adăugat ceva pe povestea orb, chiar dacă nimic nu este justificat de tratamentul lor.

Din decizia curatorilor, acest lucru depinde de ceea ce va apărea pe una competențe pe Internet, văzute doar în USAPRESZ de peste 167 de milioane de utilizatori. Angajat pentru un contract pentru un copil jurnaliști, absolvenți de colegiu privat, liberal de colegiu, manifestată în alegerile lor o neutralitate îndepărtată de atitudine. Aproape tot ceea ce în SUA este considerat a bate "conservator ", sau ce a venit de la dreapta, a fost pur și simplu tăiat. Din când în când, o poveste de la "partea dreaptă " a apărut acolo, dar atunci sarcinile trebuiau să găsească o sursă mai "neutru " pentru ea și aici a fost publicată.

Oficial nu există nicio liniile directoare privind selecția de conținut de cărți Facebook, curatorii au avut o mână liberă aici. managerii lor, uneori, a servit ceva la cele mai populare a adăuga, aplicând în acest scop „seringă “, un instrument pentru a permite o listă în afara selecției algoritmică. Uneori, modul în care conținutul este complet din nicăieri, au devenit cei mai importanți camionii de pe Facebook. Nu a fost întotdeauna aici despre ideologie. Uneori, algoritmii au eșuat, iar atunci când ceva evident nu ar trebui să fie important, a rămas o intervenție manuală. da. A existat un atac asupra editorialului din Charlie Hebdo din Paris, care cumva nu a putut merge la cele mai importante. Aici, factorii determinanți au fost Twitter - curatorii au adunat drogurile atunci când ceva care era pe Twitter nu era pe frunze Facebook.

Din povestea unuia dintre foștii curatori, se pare că Facebook a fost conștient de modul în care este o sursă proastă de știri. Idalgitchii nu au putut obține nici măcar inițiativele pe care ZFAFOOBOOD le-a ieșit, cum ar fi. Trafic #blacklivstter, care apare la o violență polițienească îndreptată spre negru.Uneori a fost posibil să vedem că utilizatorii Facebook ar fi plictisit, cum ar fi. În cazul unui război din Siria - și ei doresc doar să "împărtășească" ", în ciuda greutății lor fără îndoială.

Cele mai populare: fiecare serviciu ar dori să găsească aici

Așa cum am menționat, în teoria Mark Zuckerberg, el poate face cu proprietarul său ceea ce vrea - cel puțin până când acționarul îi va spune „destul “. Când, totuși, este declarat că informațiile dvs. sunt un flux neutru de informații în care se pare că este vorba despre egalitatea de drepturi și apoi se dovedește a fi fascinați de oameni pentru a manipula ceea ce vor vedea sute de milioane de utilizatori, atunci devine a Interogare - Într-un moment în care puteți avea încredere în Facebook ca sursă de știri, pretins selectat de algoritmul neutru?

Facebook a acceptat acuzațiile menționate foarte serios.În primul rând, purtătorul de cuvânt al site-ului a anunțat că aplicat liniile reale, care interzic blocarea politică și privilegierea unul dintre punctele de expansiune. De asemenea, nu există niciun acces la niciuna dintre sursele de abonare la cele mai populare.

Momente mai târziu, vicepreședintele serviciului vertical, p. Stocky, și misariat de Marek Zuckerberg însuși. Și el a subliniat cât de mult neutru și onest în toate acestea Facebook este, allezing admis că modificarea ceva manual pe algoritmul rezultat se întâmplă. Desigur, nu fi să fie la modă, nimic de genul asta, doar de exemplu,. Conectarea la evenimente individuale pentru a oferi utilizatorilor mai multe experiențe senzaționale. Toate aceste operațiuni sunt înregistrate și, dacă undeva discriminate în mod regulat unele surse de cilindru, ar ieși din muncă.

Pe Facebook. Dacă cineva vrea, poate, bineînțeles, Zuckerboregow. Neutralitatea algoritmilor, curatorii de conținut neutru, sună atât de mare. Comitetul DS. Comerțul economic american nu a crezut pe deplin, președintele său scrisoarea oficială a Messenger către Facebook, cu o listă de întrebări pe care le-au răsturnat pentru Asigurari de Toma Stocky 'ego par a fi excesiv de exemplu. pentru a cere cu modul în care stabilesc activitățile curatori lor cu orientările lor și gestionează audituri independente cu privire la această chestiune. De asemenea, solicită liste complete de ștergere și injectare în cel mai popular Shimbarding 2014.

Din perspectiva noastră, această chestiune aduce cel puțin trei aspecte legate de fețe:

Noi ar trebui să ne gândim la ce imagine a worldFactingly Facebook ne servește - și dacă vrem să te lumină. Deoarece faptul că Mark Zuckerberg are el însuși de credit destul de clar și social, aceasta nu este cunoscută de astăzi. Acesta mărturisește chiar și Obiectele regulamentelor comunitare Facebook și a orientărilor de lucru ale modelor.Puteți, bineînțeles, să declarați că pentru care Facebook, pot trăi fără el, dar să vedem sincer - în voalurile nu mai este, mulți oameni nu își pot permite o astfel de excludere socială. Deci ce să fac?

În soluții politice și juridice, nu cred că această problemă, singura speranță este creșterea inteligenței software pe partea utilizatorului. În prezent prea mult, există un mare serviciu: pe de o parte, o mare serviciu, servere mari, bigdata, analiză completă de comportament, pe celălalt, această nefericită, prins în fluxul de știri moderat ca un pește hang. Și cred că o astfel de cale de evoluție a browserelor - în platforme care permit ca atât să scape la o anumită creștere, precum și să evite manipularea selecției conținutului, navigarea reticulată încrucișată, integrarea datelor din numeroase surse, compararea și verificarea și verificarea.

Între timp - vă invit în săptămâna viitoare cu buni.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Comunitarfelieton

Recomandat
Lasă Un Comentariu