Principal » Internet » Colaborarea care nu a fost: Uber comandați prin aplicația Alior Bank

Colaborarea care nu a fost: Uber comandați prin aplicația Alior Bank

Internet : Colaborarea care nu a fost: Uber comandați prin aplicația Alior Bank

Preferată pentru evaluarea Ubera afectează bine relația acestui integrator al directorilor (pentru că el la numit altfel?) cu alte rețele de afaceri din Polonia. Colaborați cu Uber și că în multe zone, începând cu Alior Bank, crezând că servește serviciilor financiare Innovative Rozwojowijego.

Allior Bank Parteneriat cu Uber Maobjąć patru domenii:

- Banca va fi primul care va intra într-un client corporativ în Polonia, care va face serviciul Uber Dimilm angajaților dvs,

- șoferii Uber vor putea cumpăra achiziții de mașini,

- clienții Alior Bank vor putea călătorii comanda direct de către oficial applicationAlior Mobile,

- va exista, de asemenea, o promovare reciprocă, m.în. Coduri de reducere pentru călătorii.

Pentru Ubera Această cooperare este o formă de adaptare la condițiile unui nou-economie, în care regulile sunt dictate de mai mulți consumatori. Directorul General Uber în Polonia, KaCper Winiarczyk, a observat că și Uber și Alior Bank au fost create un timp pozitiv și sunt responsabili pentru nevoile acelorași generații, oameni care navighează viața lor de zi cu zi la telefonul smartphone.

Tomasz Butterfly, ofițer de inovare șef în Banca Alior, a prezentat cazul ca element al strategiei de afaceri Fintech de prioritate, referitoare la oferirea de clienți inovatoare, accesibilă anterior pe piața poloneză de produse și servicii. „Epying “ uber completează portofelul de soluții, cum ar fi astfel de Alior Sync, schimb valutar, sau aplicații bancare mobile. Colaborarea Alior Inovare Lab, o unitate specială Bank, care se ocupă în principal, la proiectarea experienței utilizatorilor și cooperarea cu companiile din industria FinTech.

Uber ca un microbuz - dacă vei merge la o movilă?

Între timp, Uber însuși a făcut ceva foarte inovator. Până acum numai în New York (și numai în Manhattan) și numai creșterea summitului, de luni până vineri. Pasagerii Będąmogli pentru a prinde o plimbare ieftină (doar 5 dolari), împărtășită cu ceilalți pasageri, atâta timp cât sunt de acord cu Dojśpieszo să fie desemnat intersecție și wysadzonymi przyskrzyżowaniu scop imediat de călătorie.

Vizualizați postul pe imgur.Comrotitudinea cu numele Uberpool are sens în mișcarea aglomerată a Manhattanului, dar ar fi capabil să verifice cel puțin rutele în speranța în alte orașe. Puteți vedea, totuși, coastele în experimentele lor puse pe partajarea trecerilor.Este oficial despre "ecologia " și oferind trișori, neoficial, totuși, arată că cookie-urile Uber oferă servicii care ar fi competitive pentru transportul apubic.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Afaceri

Recomandat
Lasă Un Comentariu