Principal » Internet » Conectarea partajată în Chromiums și Google Services - Cum să le dezactivați?

Conectarea partajată în Chromiums și Google Services - Cum să le dezactivați?

Internet : Conectarea partajată în Chromiums și Google Services - Cum să le dezactivați?

Cu Ediția Browser Chrome 69, a fost introdusă o autentificare comună pentru browser și diverse servicii Google. De exemplu, conectați-vă la Gmail în același timp, conectați-vă la Chrome 'a.

Conectarea nu este echivalentă pentru a începe sincronizarea datelor browserului de către Google Sync, dar, de asemenea, poate fi incomod pentru utilizatori, deoarece nu există nici o modalitate ușoară de a dezactiva autentificarea automată. În plus, meniul de conectare al browserului nu oferă informații clare despre starea de sincronizare a datelor.

Conectarea partajată poate fi dezactivată. Servește steagul:

Chrome: // steaguri / # contul-consistență

După trecerea la dezactivare, va trebui să rulați din nou browserul. După această procedură, putem reveni la vechiul mod de a utiliza contul Google în browserul Chrome și deconectați-vă din browser, fără teama că vom fi, de asemenea, deconectați din contul Google la toate paginile deschise.

În ipotezele, autentificarea partajată este de a ajuta utilizatorii care folosesc același browser pentru a se schimba cu alte persoane, care sunt destul de frecvente. Datorită acestui fapt, nu va exista nici un risc ca cineva să câștige accesul la corespondența noastră în contul Gmail sau YouTub. Cu toate acestea, aceasta nu este cea mai convenabilă soluție sub soare, în special cei care se bucură de câteva conturi Google pentru a se schimba.

Dacă sunteți pregătit pentru o mișcare mai radicală, recomand browserul de crom nedogul. A fost creată pe baza cromului, dar nu există module care le conectează de la Google, iar toate componentele binare au fost înlocuite cu soluții deschise compilate din codul sursă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Softwareporades

Recomandat
Lasă Un Comentariu