Principal » Gaming » WRC 5 - nu numai pentru amatori

WRC 5 - nu numai pentru amatori

Gaming  : WRC 5 - nu numai pentru amatori

Jocurile de raliu sunt recent de lux. Din fericire, Dirt Rally se dezvoltă dinamic, care a fost pus la dispoziție cu acces timpuriu și practic noi rute, mașini etc. Cu toate acestea, aceasta este o propunere pentru jucătorii foarte avansați. Și dacă vom merge doar să se relaxeze după muncă sau la școală? Pentru ei, cea mai bună alegere va fi WRC 5.

WRC 5 este cea de-a cincea, cea mai recentă parte a seriei bine-cunoscute de jocuri de raliu are o licență Full WRC. Prima parte a debutat în 2010, sub conducerea studiilor de jocuri de boabe negru. După ceva timp, seria a fost preluată de Bigben Interactive - o companie fără o experiență mai mare în acest tip de jocuri. După cum sugerează și numele, în joc găsim o licență completă a Campionatului Mondial de Raliul (WRC) și vom participa complet la sezonul de raliu din acest an. Desigur, vom găsi toate mașinile oficiale din trei clase, șoferi etc. Desigur, vom începe în toate raliuri din acest an într-una din cele trei clase, și anume. WRC, WRC2 și Junior WRC. Este demn de menționat faptul că în joc vom găsi, de asemenea, Robert Kubica și ne vom confrunta cu o secțiune rapidă în Finlanda sau în traseele de înfășurare ale Monte Carlo Rally. 

Toate episoadele - 65 OS (secțiuni speciale) - împărțite între 13 țări M.în. Suedia, Finlanda, Țara Galilor, Mexic și Polonia (faimosul raliu polonez). Desigur, modul de distracție implicit este o carieră în care jucătorul își ocupă rolul unui începător și doar o carieră care încearcă să-și tragă la nivelurile de carieră de la început, adică în clasa Junior WRC până la clasa regală, cea mai înaltă - WRC. Când vine vorba de un model de conducere, jucătorii uscați și entuziaștii de simulare nu vor găsi nimic descoperit aici. Creatorii pus pe un model destul de arcade de conducere, care nu necesită abilități sau cunoștințe de tehnici de conducere ridicate. Este adevărat că cel mai înalt nivel de dificultate poate aduce o mulțime de distracție, dar să nu ne așteptăm la provocările din Richard Burns Rally sau Dirt Rally. 

Premiera jocului este programată pentru 9 octombrie. Apoi vom vedea dacă studioul de debut al artiștilor a îndeplinit cerințe ridicate. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu