Principal » Internet » WP SportowefktyVersion 3.2.2

WP SportowefktyVersion 3.2.2

Internet : WP SportowefktyVersion 3.2.2

WP Sportowefakty este o aplicație pentru fanii sportivi care doresc să fie întotdeauna la curent cu tabelele de informare și de rezultate. Aplicația este direcționată în primul rând pentru iubitorii de fotbal, dar nu există mese aici cu rezultate din turnee în alte discipline.

Aplicația sportivă de la poloneză virtuală reunește știri din lumea fotbalului din diferite țări, volei, baschet, sporturi auto, sporturi de iarnă (jumping, hochei, schi alpin), arte marțiale (box, ufc, ksw, fen, xcage, dsf) , tenis, handbal, atletism, ciclism, înot, rugby, snooker, tenis de masă, ciclism, canal și alpinism. Există, de asemenea, un departament dedicat Jocurilor Olimpice din Rio 2016.

Programul oferă cele mai recente informații și rezultate, oferind notificări în modul push. De asemenea, găsim galerii de fotografii, materiale video, mese de ligă și calendare. În multe cazuri, puteți urma, de asemenea, cursul meciurilor vii, datorită relației pregătite de biroul editorial sportiv al polonezului virtual. Conținutul disponibil în aplicație Putem să comentăm și să le împărtășim pe site-urile de rețele sociale.

Recomandat
Lasă Un Comentariu