Principal » Internet » Vierme.Este: jocul pentru weekend - când furtunul mutat în vierme

Vierme.Este: jocul pentru weekend - când furtunul mutat în vierme

Internet : Vierme.Este: jocul pentru weekend - când furtunul mutat în vierme

Ca parte a week-end de divertisment pe săptămână, noi oferim un vierme.este: jocul - variația extrem de dependentă a cultului de șarpe, care de ani de zile a trăit pentru a vedea nenumărate modificări și mutații, se poate aduna în fața ecranelor mari mulțimi de fani.

Desigur, acest produs introduce inovația sa interesantă la o formulă destul de cunoscută. Șarpele este înlocuit aici cu un vierme (crawler sau un vierme?), care concurente în competițiile multiplayer poate chiar să-și atingă coada fără o problemă mare ;-).

Titlul este destinat, de asemenea, dispozitivelor mobile cu Android și iOS.

Mitos.Este: jocul - prezentare generală

Cu toate acestea, conceptul principal al jocului a fost menținut, evităm coliziunea cu pereți, alți jucători și diverse obstacole, iar cantitatea absorbită de alimente extinde în mod adecvat corpul individului nostru. O dificultate clară se dovedește a fi prezența altor jucători care apar în bord în nici un caz să ne țină compania noastră.

Jocul merge cât mai curând posibil pentru a elimina alte viermi și consumul a ceea ce a rămas după ei. Am realizat rapid ceea ce este acest truc ;-). Fiecare mușcătură provoacă creșterea și creșterea puterii, precum și promovarea în tabelul de rang. De asemenea, încercăm să colectăm toate bonusurile posibile, să câștig mai multe grade de experiență și să numărăm aspectele ulterioare.

Autorii au pregătit suplimentar posibilitatea concurenței de echipă, unde lucrăm împreună cu viermii de lucru în echipă. Există, de asemenea, camere private pentru a juca cu prietenii selectați.

Într-un vierme.Este: jocul de joc foarte frumos, iar titlul în ciuda simplității sale se joacă încă, aplauze și oferă o mulțime de distracție bună.

Vierme.Este: jocul poate fi descărcat în secțiuni:

Jocuri -> Pentru Windows.

Jocuri -> pentru Mac.

Jocuri -> pentru Android.

Jocuri -> pentru iOS.

Te invitam!

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu