Principal » Internet » World of Warplanes în weekend

World of Warplanes în weekend

Internet : World of Warplanes în weekend

Ca parte a divertismentului de weekend, oferim World of Warplanes - o altă producție MMO a creatorilor lumii populare a rezervoarelor și cât de ușor de ghicit nu se concentrează pe tancuri și pe lupta în cer. Obținem zeci de mașini modelate pe cele utilizate efectiv în trecut prin diferite armate în multe conflicte din lume.

Avioanele sunt împărțite în folosite de Statele Unite, Germania, Franța și Uniunea Sovietică reprezentând nu numai diferitele lor aplicații, ci și gradul de posibilități individuale de luptă. Datorită diferitelor performanțe din aer, selectarea unui avion trebuie să fie pe deplin adecvată sarcinii cu care dorim să ne confruntăm.

WOWP Open Beta Start (UE)

Dacă cineva sa simțit cu greu în lupta împotriva adversarului viu, World of Warplanes oferă un tutorial care arată elementele de bază ale distractivului și oferă, de asemenea, o opțiune de a face față piloților controlați de un computer. Muniția utilizată de avioane este modelată istoric, deci ar trebui să fie focalizată ca zgârie-nori realiști.

Pentru a avea acces la mașini mai puternice, cantitatea corespunzătoare de experiență este adunată în mod natural și apoi se schimbă la ceva mai bun solicitant de la jucător un nivel mai ridicat de avansare în luptă. În timpul jocului, vom avea, de asemenea, posibilitatea de a îmbunătăți mașina uzată în prezent.

Datorită eforturilor dezvoltatorilor World of Warplanes, este, de asemenea, o mare simulare și un joc de acțiune dinamic și datorită unui corp de iluminat audiovizual bun, redarea înaltă, peisaje bogate și varietatea de mașini jocul poate trage pentru ore lungi.

Jocul World of Warplanes poate fi descărcat în secțiunea: Programe -> Jocuri -> MMO.

Te invitam!

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu