Principal » Internet » Lumea tancurilor2.0.29

Lumea tancurilor2.0.29

Internet : Lumea tancurilor2.0.29

World of Tanks este un joc MMO foarte popular, reprezentând luptele rezervorului din prima jumătate a secolului al XX-lea. Titlul conține mai mult de o sută de o clasă de rezervoare diferite provenind din multe țări: Statele Unite, URSS, Germania, Franța, Marea Britanie și Japonia.

Lumea tancurilor vă oferă posibilitatea de a efectua mai mulți oameni cu tancuri de diferite clase și din diferite țări pe hărți estetice, cu care puteți interacționa (în principal distrugând tot ce stă pe drum). Pe măsură ce jucați, vom câștiga niveluri mai ridicate și abilități care vor debloca vehicule noi de utilizat în luptă. Pe arborele tehnologiei, a fost planificată calea tranziției prin intermediul clasei de mijloc, a distrugerilor grele, a distrugătoarelor și a departamentului autopropulsat. Jocul are, de asemenea, un sistem de promovare a unui echipaj de vehicule, care se comportă din ce în ce mai mult pe câmpul de luptă.

Între timp, vom dobândi, de asemenea, fonduri pentru modernizarea vehiculelor. Sistemul de îmbunătățire este bine gândit și rafinat. Puteți personaliza practic orice element și parametru al fiecărui rezervor pentru a se comporta mai bine în arenă. Aici intră, de asemenea, jocul de micropayments - puteți plăti pentru mai repede pentru a avea parametri mai buni.

World of Tanks oferă mai multe moduri de gameplay. Cel mai popular este un gameplay aleator, unde jucătorii sunt împărțiți în două echipe de cincisprezece camere și apoi alocate într-o cameră aleatorie. Această echipă câștigă care va lua mai întâi baza inamicului sau va elimina jocul tuturor adversarilor. Puteți alege un război de război, o luptă de întâlnire (putem invita prieteni), garaj sau mod de escortă.

Clientul lumii rezervoare a fost pregătit folosind crossover și, din păcate, nu este bine optimizat. Deși jocul nu are cerințe mari, mai bine să o rulați pe Windows.

Recomandat
Lasă Un Comentariu