Principal » Internet » Antrenamentul antrenamentului

Antrenamentul antrenamentului

Internet : Antrenamentul antrenamentului

Aplicația de antrenament de antrenament conectat la serviciul de război este o mină a resurselor de instruire pregătite de formatori profesioniști. După conectare, vom găsi o colecție imensă de instruiri gata făcute pentru fiecare grup muscular și la orice nivel de dificultate.

Instruirea poate fi redată în timpul exercițiului. Multe dintre ele au fost ghidate de filme, care facilitează exercițiile. Fiecare curs poate fi salvat pe un dispozitiv de redare fără o conexiune la Internet. În plus față de sesiunile de instruire din aplicație, puteți găsi și toate planurile pentru câteva săptămâni. Aplicația va intra în sesiunile potrivite în calendar și le va reaminti. Puteți recrea pregătirea într-un moment convenabil.

Puteți crea propriile antrenamente de la exercițiul disponibil în exercițiu sau "Prescribe " la planul de aplicații aranjat de formatorul de la sală de gimnastică. Exercițiile sunt împărțite pe partea musculară și echipamentul de care aveți nevoie. Nu există și exerciții pe care le puteți face acasă. Cu prietenii puteți compara rezultatele, urmați progresul și împărtășiți seturile de exerciții preferate. În plus, puteți observa formatorii dvs. preferați și puteți colecta antrenamente disponibile în colecții.

Aplicația Skimble poate fi utilizată cu succes într-o versiune gratuită, dar merită să ajungem la versiunea Pro. Lista de prețuri este foarte accesibilă. Pentru 3 dolari pe lună sau 20 de ani, puteți accesa mai multe antrenamente avansate, puteți ascunde anunțurile, utilizați asistență vocală pentru instructorii virtuali și forumul. Abonament Pro +, costând 7 dolari pe lună sau 60 pe an, vă permite, de asemenea, să jucați instruiri pe computer. Aplicația poate face schimb de date de la Kitul Sănătății și poate afișa comenzi pe ceasul Apple.

Recomandat
Lasă Un Comentariu