Principal » Internet » WordPress devine ca Windows: popularitatea Zydnia este periculoasă

WordPress devine ca Windows: popularitatea Zydnia este periculoasă

Internet : WordPress devine ca Windows: popularitatea Zydnia este periculoasă

Pe piața neagră, prețurile exploatării pentru WordPress vor veni din nou. Următoarele tehnologii utilizate la 3 milioane de site-uri web experți din serviciul W3Tech au anunțat că PrZedPress este utilizat pentru 30% dintre aceștia. Luând un penture că aproximativ 50% din site-urile din această listă în general (SIC!) nu utilizează niciun CMS, WordPress are în prezent peste 60% din întreaga piață pentru sistemele de gestionare a conținutului. Prin urmare, WebZamami se află în monocultură (în sens agricol) - cu consecințe descrisetrofale pentru calitatea de securitate și pertenternet.

Rezultatele publicate astăzi de W3Tech Show Afișează în mod explicit, PrzewedPress pur și simplu nu are rivalii astăzi când vine vorba de Okocurencja. Această platformă blogată a creat cu mai puțin de 15 ani în urmă, care, în deceniul precedent, nimeni nu a tratat un CMS adăugat, dar este acum mai popular decât toate celelalte conținuturi de gestionare a conținutului împreună. Popularizarea celei de-a doua poziții din clasamentul Joomi este vremurile mai mici!

Succesul WordPress este, fără îndoială, rezultatul simplității sale (persoanele rău intenționate vor spune: prostația), dar, de asemenea, un accesoriu imens de acces la neutru și motive, cu care costuri reduse sau libere, puteți obține orice efect. Stăpânirea serviciul cockpitwordpress este pentru utilizatorul final - proprietar pagina - Mai 10 minute clic.

Popularitatea uriașă a platformei în sine se traduce într-o mare avansare pentru pluginul WordPress. Și acest lucru înseamnă că multe dintre ele sunt scrise de programatori săraci, nu de factori cu privire la standardele de codare bună. Atacurile definite în ultimii ani de atac asupra saciului de praguri au fost posibile prin decalaje în mod rău scris. Și nu este o scuză pentru autorii lor că cuvântul în sine fără plasarea practic nici o tehnică către aditivi găzduiți oficial pentru a promova mediocritatea.

Dacă WordPress ar putea deveni mai bine? Producătorul său, firmautomattic, stă într-o situație într-o situație în multe privințe similare Domicrosoft. Nu este capabil să reproiecieze în mod corespunzător nucleul sistemului fără a pierde compatibilitatea de la mii de aditivi și motive de drepturi de autor. Cu toate acestea, această disponibilitate a tidodododes și a temelor vă permite să obțineți un astfel de sistem de popularitate în care practic totul poate fi sunat.

Ca o consecință, WordPress cu o mulțime de pluginuri sunt folosite pentru a extinde în mod cuprinzător paginile corporative care acționează pe Farough decât ar putea acționa în scris pe o rețea decentă și pe pagini foarte simple de cărți de vizită, unele CM-uri plate ar verifica mult mai mult. IzNow - exact la fel ca în cazul Windows, sistemul a folosit atât pentru aplicații extrem de profesionale, cât și pentru Irek of Persoane, care este pur și simplu necesar de un browser cu o Zfacebook.

Poziția WordPress va traduce cu siguranță mult mai mulți ani pentru a poziționa lampa platformei serverului (Linux, Apache, MySQL, PHP), pe care WordPress funcționează în primul rând.Deși CMS poate fi pornit pe un alt sistem, cu un alt server de date și alte server web, dar lămpile individuale sunt triumfing: Linux ("Unix " - după cum este specificat) are 67% din piață și Apache 47 la sută (în continuare Clasamentul Nginx MA37 la sută). Ca un server, limbajul de programare PHP este încă utilizat pentru peste 83 de procente de pagini.

Vă vom reaminti cititorilor interesați că avocații buni din mai degrabă Pile de nișă de Wisa - Ferestre, Iisserver, SQL Server și ASP.Net, iar CMS-ul nostru original funcționează pe acest lucru. Deci, dacă aveți o dată un întreg internet de la unii au atacat în atac WordPress, ne puteți citi.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu