Principal » Internet » Word Viewer retras, în curând Excel și PowerPoint - Cum să le înlocuiți?

Word Viewer retras, în curând Excel și PowerPoint - Cum să le înlocuiți?

Internet : Word Viewer retras, în curând Excel și PowerPoint - Cum să le înlocuiți?

Aplicațiile gratuite Microsoft pentru afișarea documentelor create în pachetul Microsoft Office se retrage. Deja din această lună, veți fi blocați abilitatea de a descărca Word Viewer și de a suspenda actualizări de securitate și din aprilie 2018 Aceeași soartă așteaptă Excel Viewer și PowerPoint Viewer. Aceste informații care pot fi citite în detalii despre programe atunci când le descărcați de la Microsoft.

Deși informațiile tehnice următoare nu apare explicația deciziei, există puține îndoieli că programele au devenit doar un pic depășit, mai ales în epoca de soluții online pentru a promova și disponibile ca un serviciu (Office 365). Microsoft, cu toate acestea, a avut grijă de cum să informeze utilizatorii ce pot înlocui aplicațiile.

Astăzi, programul poate fi descărcat, dar această opțiune va dispărea cel târziu în 10 zile

Cum să afișați fișierele Office 'gratuit?

Pentru utilizatorii fără pachetul, Microsoft a pregătit un set de propuneri care va afișa fișierele de birou gratuite „și, anterior în aplicații cu o notă Viewer. Prima alegere ar trebui să fie acum programe de cuvinte mobile, Excel și PowerPoint. Contrar numelui, în modul de citire, acestea lucrează și pe desktop-uri și laptopuri (pe tablete cu un ecran cu diagonală maximă de 10,1 inch pot fi utilizate gratuit de versiunea completă).

Programele menționate sunt disponibile numai pe Windows 10. Utilizatorii de Windows 8.1 și 7 Microsoft recomandă încărcarea documentelor interesante pe serverele de cloud Oneedrive și în afișarea modului online în editor. Desigur, indiferent de ce versiune de Windows este de asemenea propusă utilizarea biroului de abonare 'și 365 sau instalarea cuvântului, Excel și PowerPoint în edițiile mobile pentru Android și iOS.

Software-ul Microsoft nu este singurul mod

Desigur, propunerile Microsoft nu sunt singurele posibilități. Fișierele Word, Excel și PowerPoint fără prea multe probleme de astăzi citiți și în pachetul gratuit de birou libreoffice și dacă stocăm fișiere în cloud, documentele Google sau Dropbox vor fi de asemenea informați.

Pe computerele, puteți lua în considerare OpenOffice „A, dar acesta mâini cu citirea fișierelor Office “ și Microsoft un pic mai rău - detaliile pot fi citite în publicația noastră în care vom compara OpenOffice „A din LibreOffice.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Softwareporades

Recomandat
Lasă Un Comentariu