Principal » Internet » Cuvânt pe Android

Cuvânt pe Android

Internet : Cuvânt pe Android

Dispozitivele Android oferă utilizatorilor o serie de posibilități. În plus față de funcțiile standard ale telefonului, smartphone-urile vă permit, de asemenea, să utilizați multimedia, făcând fotografii de înaltă calitate, surfing pe rețea și îndrumare de la distanță. Cele mai populare documente text sunt salvate în format DOC. Mai jos veți găsi o modalitate de a utiliza cuvântul 'și pe Android și veți ști aplicații alternative, gratuite care vă permit să deschideți și să editați fișierele DOC.

La început, prezentăm pachetul oficial Microsoft. Microsoft Office Mobile, Deoarece acest lucru sună numele său complet printre multe aplicații utile, conține, de asemenea, o versiune Android a cuvântului 'a. Interfața programului a fost adaptată special la ecrane mici și vă permite să vă deplasați convenabil între opțiunile disponibile acolo. Office Mobile permite nu numai să afișeze DOC 'atunci, dar și pe ediția lor simplă. Avem de-a face cu funcții, cum ar fi adăugarea și editarea textului (scris, setați dimensiunea și stilul, tăierea, lipirea și copierea), abilitatea de a introduce fotografii și grafică, care sunt stocate în memoria dispozitivului nostru, introduceți diagrame și smartART. Pentru a vizualiza documentul dorit pe un ecran smartphone sau tabletă, pur și simplu selectați Deschidere sau faceți clic direct în fișierul de documente stocat în memoria dispozitivului din fișierul de documente. 

O alternativă la produsul microsoft oficial este un pachet gratuit Oficiul Kingsoft, care se bucură de o mare popularitate și recunoaștere între titularii și tabletele de smartphone Android. În pachet, ca în aplicația mobilă de birou, puteți găsi, printre altele, responsabil pentru deschiderea și editarea fișierelor DOC. Funcțiile de bază ale programului includ:

- Posibilitatea de a introduce, șterge, copia și lipi textul,

- Setarea dimensiunii și tipului de fonturi,

- Sistem de ortografie,

- Posibilitatea de a imprima documente direct din meniul programului (Opțiuni> Imprimare),

- Posibilitatea de a introduce fotografii, grafică și desene simple cifre.

Pentru a deschide un document salvat în format DOC, imediat după instalarea Kingsoft Office, faceți clic pe fișier și acesta va apărea automat. Putem face, de asemenea, din aplicația însăși, selectând din meniul principal Deschiderea și căutarea unui anumit document.

Recomandat
Lasă Un Comentariu