Principal » Internet » Woodstock - cel mai frumos festival al lumii

Woodstock - cel mai frumos festival al lumii

Internet : Woodstock - cel mai frumos festival al lumii

Aplicația oficială a Festivalului de Muzică Przystank Woodstock. Pregătită în cooperare cu playul net, este de a ajuta participanții la descoperirea tuturor surprizelor și cele mai bune ședere de planificare.

Fereastra principală a aplicației este împărțită în 5 părți. Programul aproximează evenimentul Festivalului, întregul a fost împărțit în scene, conform căruia putem sorta rezultatele. Există, de asemenea, o agendă comună care prezintă totul, care este planificată în timpul opririi de lemn.

Al doilea din fila prezintă evenimentele americane adăugate la favorite, datorită căruia vom avea acces la ele mai repede. Al treilea loc a inclus un loc pentru competiții. Cea de-a patra bază de cunoștințe din locația celor mai importante puncte de festival. De asemenea, putem adăuga cortul meu, astfel încât ar fi mai ușor să o găsiți.

Ultima parte a aplicației este un set de informații despre oprire, locuri importante, ajutor, regiune etc. Vom găsi sfaturi pentru a ajunge acolo, care merită luată, precum și cele mai importante informații. Executarea aplicației merită recunoaștere. Întregul nu arată doar foarte frumos, dar este, de asemenea, intuitiv. Przystank Woodstock 2014 este un instrument util pentru fiecare ședere planificată la festival.

Recomandat
Lasă Un Comentariu