Principal » Internet » În curând, un bilet de autobuz sau un tramvai pe care îl puteți cumpăra pe Google Maps. Funcția începe în Polonia

În curând, un bilet de autobuz sau un tramvai pe care îl puteți cumpăra pe Google Maps. Funcția începe în Polonia

Internet : În curând, un bilet de autobuz sau un tramvai pe care îl puteți cumpăra pe Google Maps. Funcția începe în Polonia

Pe blogul polonez Google, a apărut un mesaj pe o funcție mult așteptată. În săptămânile viitoare la Harta Google pe Android, veți putea cumpăra bilete de transport public.

Funcția va fi un element direct al hărților Google. Cât de ușor de ghicit, biletele vor fi taxate utilizând sistemul Google Play Play. Să vă reamintim că utilizarea Google Pay este posibilă numai cu ajutorul cardurilor de credit sau de debit adăugate anterior.

Călătoria în jurul orașului va fi acum mai simplă, deoarece de la aplicația Google Hartă vom putea să vă planificăm traseul și să plătim biletul. Nu va trebui să comutați între aplicații, să vă reîncărcați conturile sau să cumpărați un bilet de hârtie în bilete. Cu toate acestea, nu va fi complet automat.

Un bilet digital va trebui, de asemenea, să ștergă. După cumpărare, telefonul trebuie aplicat cititorului. În următoarele câteva săptămâni în cerere Google Maps pe Android vor putea cumpăra bilete de transport public în Varșovia, Wrocław și Łódź. Ca parte a acestui serviciu, veți cumpăra și bilete în multe alte orașe europene, m.în. în Praga și Milano.

Google a anunțat, de asemenea, să inițieze lucrări la o funcție similară pentru șoferi. Este vorba despre posibilitatea de a plăti un spațiu de parcare cu Google Maps. Deja astăzi, funcția este disponibilă în peste 400 de orașe americane, dar în viitor va fi, de asemenea, introdus în Europa.

Programe

Actualizări Actualizări noi Produse Vezi mai multe> SoftwareNetBiznes

Recomandat
Lasă Un Comentariu