Principal » Internet » Wizz Air

Wizz Air

Internet : Wizz Air

Aplicația Wizz Air este produsul oficial al Wizz Air Airlines. Programul facilitează planificarea avioanelor de călătorie ale transportatorului, vă permite să găsiți o conexiune, să cumpărați un bilet și să convertiți prin Internet, și de asemenea, închiriați un hotel, mașină sau transport aeroport.

Aplicația pune la simplificarea a trei sarcini: căutați zboruri Wizz Air, cumpărarea de bilete și check-in online și adăugarea de servicii la rezervarea noastră. Comenzile rapide la fiecare dintre aceste funcții pot fi găsite pe ecranul principal al programului. Este de remarcat faptul că biletele de check-in și de cumpărături pentru zborurile Wizz Airem și adăugarea de servicii este posibilă numai pentru persoanele care au un cont MyWizz și conectați-vă în aplicație. Vom face taxele de bilete prin plata unui card de debit sau de credit.

În aplicație vom verifica programul de zbor de la toate aeroporturile din Europa care suportă linii de aer Wizz. De asemenea, putem verifica starea zborurilor, filtrarea rezultatelor căutării în funcție de sosirile și plecările la datele aeroportului, precum și în funcție de numărul exact al zborului de care vă interesează. Aplicația oferă, de asemenea, un program lunar de zbor al Wizz Air de la aeroportul selectat din Europa.

Recomandat
Lasă Un Comentariu