Principal » Internet » viniete virtuale: cum să plătească în mod convenabil pentru autostrăzi din Europa

viniete virtuale: cum să plătească în mod convenabil pentru autostrăzi din Europa

Internet : viniete virtuale: cum să plătească în mod convenabil pentru autostrăzi din Europa

Taxele pe multe autostrăzi din Europa sunt realizate cu obiective special desemnate sau cu vignettes. A doua metodă se poate dovedi a fi mult mai convenabil pentru oamenii din jurul Polonia. Și acest lucru se datorează sistemului E-Vignette.

De ce e-vignettes sunt mai bune?

În primul rând, achiziționarea de e-vignettes este foarte simplă - du-te la site-ul furnizorului de servicii sau descărcați aplicația potrivită, alcătuirea datelor și faceți o taxă. Spre deosebire de vigneturile clasice, nu trebuie să căutăm puncte speciale de vânzare. În al doilea rând, puteți cumpăra ei înșiși înainte de a pleca. În al treilea rând, prețurile ar trebui să fie mai atractivă, deoarece este posibil intermediarul lipseste. Vignette virtuale Nu aveți nevoie să rămâneți la fereastră.

Site-uri și aplicații ale furnizorilor de servicii sunt adesea disponibile în limba poloneză. Pentru a achiziționa Vignete Virtual, ar trebui să mergeți la site-ul furnizorului de servicii:

  • Austria - Site-ul (// Shop.Asfinag.AT / PL /) și aplicații - Android (// redare.Google.Com / Store / Aplicații / Detalii?Id = la.Asfinag.UNTERWEGS & HL = PL) și iOS (// iTunes.măr.COM / AT / App / Unterwegs / ID453459323?Mt = 8)
  • România - site web (/ / www.E-Roviniata.Ro / pl /)
  • Slovacia - site web (// eznamka.SK / SEPRECARE / HOME /) ȘI APP - Android (// Play.Google.Com / Store / Aplicații / Detalii?Id = com.Eznamka & HL = PL) și iOS (// iTunes.măr.COM / PL / App / Eznamka / ID1040605704?L = pl & mt = 8)
  • Ungaria - site web (// ematrica.Nemzetiutdij.Hu)
  • Belarus - Site (// Beltoll.De / index.PHP / PL /)

Sistemul e-vinietelor se aplică deja în țările. Alte țări din Europa nu percep taxe pentru utilizarea autostrăzilor, se bazează pe sistemul numai pe vigneturile clasice sau taxele sunt plătite în porțile desemnate.

Cumpărarea E-Vignettes:

Utilizarea sistemelor electronice Vignette este similară. Ea vine în jos pentru a alege vignete interesante - de multe ori divizate din cauza datei de valabilitate, introducerea datelor cu caracter personal și a datelor auto și plată. Comanda e-viniete am arătat folosind sistemul în vigoare în Austria.

Atenţie! Cu E-Vignettes, nu puteți utiliza imediat. Deși suntem introduși automat în sistem - Vignetele virtuale sunt numai după 18 zile de la cumpărare (cerințele nu se aplică antreprenorilor). În plus, site-urile web și aplicațiile mobile nu sunt singurele modalități de a achiziționa E-Vignettes. Acestea sunt, de asemenea, disponibile și în autoservire automată. Cel mai convenabil, cu toate acestea, utilizați site-ul sau aplicația pentru mobil.

Programe

Actualizări actualizări. Știri. Vezi mai multe> Internetpradniktechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu