Principal » Internet » Tastatura virtuală rapidă este mai sigură, transformă automat modul incognito

Tastatura virtuală rapidă este mai sigură, transformă automat modul incognito

Internet : Tastatura virtuală rapidă este mai sigură, transformă automat modul incognito

Tastatura virtuală pentru dispozitivele mobile Swiftkey a fost actualizată. Noua versiune va fi mulțumită în primul rând de utilizatorii Android - pe acest sistem, aplicația va merge automat la modul incognito atunci când introduceți parola.

Pe Android Swiftkey lansează automat modul incognito atunci când detectează că cursorul este în caseta de text parolă, numărul cardului de plată (în această situație apare tastatura numerică) și alte date sensibile. Subscrierea cuvintelor nu va fi activă atunci, nu va exista nicio posibilitate de a introduce GIF sau Emoji. Caractere introduse, încă mai devreme, nu sunt capturate de tastatură și folosite pentru a învăța să completeze ortografia.

[1/2

Modul incognito în sine nu este nou - îl puteți transforma pe mână în Swiftkey din 2016, trecând la setările tastaturii. Tastatura incognito a primit, de asemenea, o nouă pictogramă și coajă. În plus, Android și IOS sunt lărgite într-un clipboard - acum puteți stoca 30 de șiruri în ea.

Un mod similar incognito a fost într-o galerie, unde se întoarce automat automat. Cu toate acestea, dacă nu vă îngrijiți mai ușor, dar apreciați confidențialitatea, merită verificarea tastaturii Open Source Hacker 'S sau tastatura AnysoftKeyboard.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Securitate software

Recomandat
Lasă Un Comentariu