Principal » Windows » Wireframesketcher6.4.1

Wireframesketcher6.4.1

Windows  : Wireframesketcher6.4.1

Wireframesketcher este un instrument necomplicat pentru crearea de modele grafice (GUI) pentru programe standard, aplicații pentru dispozitive mobile sau site-uri web. Acesta este distribuit sub forma unui instrument independent și ca o extensie pentru mediul de programare Eclipse.

Wireframesketcher este o platformă pentru crearea unei vizualizări a interfețelor grafice, care se caracterizează prin mari posibilități și, în același timp, o operațiune foarte simplă. Se bazează pe programatorii populari Java (dar nu numai) un mediu de programare Eclipse, oferind aspect identic și aranjarea elementelor individuale. Instrumentul este utilizat cu succes de programatori în timpul etapelor finale ale producției de software, care este implementarea interfeței grafice. Vizualizările create cu ajutorul său pot fi utilizate ca un model util atunci când codificați și implementarea pe ecranul controalelor individuale.

O colecție bogată de diferite tipuri de elemente, care este ușor de utilizat, poate fi dedicată utilizatorului, care poate fi ușor de utilizat în cadrul proiectului GUI. Noi găsim printre ei.în. Butoane, casete de selectare, lista de selecții, glisoare, etichete, link-uri, meniuri, curele de progres, tabele, casete de text, imitații de browser web și player media și multe, multe altele. Acestea sunt pe deplin personalizabile, iar adăugarea acestora la proiect este limitată la întinderea unei forme. Vizualizarea interfeței gata poate fi salvată în fișierul PNG, PDF, HTML sau copiat în clipboard-ul sistemului.

Atenţie!

  • Versiunea de testare vă permite să utilizați programul timp de 14 zile. În plus, un filigran se aplică proiectului exportat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu