Principal » Internet » WinZip 22: Ce vă puteți aștepta în 2017 după o arhivă plătită?

WinZip 22: Ce vă puteți aștepta în 2017 după o arhivă plătită?

Internet : WinZip 22: Ce vă puteți aștepta în 2017 după o arhivă plătită?

WinZip 22, o altă versiune probabil cea mai faimoasă implicare a arhivei, a fost pusă la dispoziție de producătorul său, WinZip International. Dezvoltarea modificărilor introduse în versiunea21, introduce ca optimizare definită, viteză și amenințare.

Ce este nou în această versiune 22? Producătorul susține că noua versiune este mult mai rapidă, iar timpul de pornire este de 50% mai scurt decât cel precedent WWIT. Filmele au fost, de asemenea, facilitate, îmbunătățind Windows Explorer și automatizarea programului. În cele din urmă, formatul a fost adăugat în cele din urmă .gudron, utilizat în mod obișnuit în sistemele UNIX și schimbul de fișiere facilitate de servicii cloud.

Fotografii au primit unelte de compresie foto, permițând o conversie rapidă a formatelor de fișiere (NP. De la o fotografie mare png doskprprins ciudat jpgs). De asemenea, puteți șterge informațiiEexif din imagini înainte de a le adăuga la arhivă.

Pentru alte funcții importante, trebuie să ștergeți parola arhivelor fără a fi nevoie să introduceți o parolă.Enterprise Edition oferă o caracteristică interesantă pentru companii - puteți utiliza parola principală la parola arhivică care a plecat de la companie utilizând parola principală.

WinZip 22 este disponibil în versiuni standard, pro și mai sus (pentru utilizatorii corporativi). Versiune pro. Profiluri de funcții de backup, pentru versiunea standard. 170 PLN. Ediția de încercare poate fi găsită în întreținerea noastră pe Windows.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu