Principal » Windows » Winnc9.9.0.0

Winnc9.9.0.0

Windows  : Winnc9.9.0.0

WinNC este un manager de fișiere cu două panouri care se referă la comandantul Norton, dar în același timp creat cu o vizualizare a Windows 10, care se manifestă în funcțiile selectate și apariția interfeței.

Aplicația oferă multe opțiuni legate de gestionarea fișierelor, majoritatea fiind disponibile sub formă de icoane pe numeroase bare de instrumente. Previzualizarea principală constând din două ferestre cu o listă de fișiere poate fi editată: Conținutul pentru a schimba locurile, modificați lățimea ferestrelor individuale sau adăugați o vedere a structurii directorului sub forma unui copac. Carduri interesante prezente, permițând o instanță de program să utilizeze multe "Windows ".

Prin potrivirea Windows 10, puteți utiliza, de exemplu, o listă de locații, care este sincronizată cu acces rapid la sistem.

Versiunea gratuită, de testare a programului se poate dovedi suficientă pentru sarcinile de bază de zi cu zi. Ediția completă a aplicației deblochează accesul la mai multe opțiuni în setări, care vă va permite să ajustați necesitățile sale mult mai detaliat. Un descendent suplimentar de editare gratuită este, de asemenea, necesitatea de a aștepta câteva secunde de fiecare dată când începeți să continuați utilizând versiunea gratuită.

Atenţie!

Traducerea programului este doar parțială.

Recomandat
Lasă Un Comentariu