Principal » Software » Windows Vista - este timpul să se schimbe

Windows Vista - este timpul să se schimbe

Software  : Windows Vista - este timpul să se schimbe

Până de curând, liderul popularității în clasamentul sistemelor de operare a fost legendarul Windows XP. Apoi a prins un nou "zeci", și asta nu a reușit Vix, cu greu nimeni nu a menționat. Deci, dacă cineva are acest sistem pe computerele sale și într-un fel nu la schimbat, el ar trebui să se gândească în curând la acest pas.

Microsoft tocmai a anunțat sfârșitul suportului oficial pentru Windows Vista. Acest lucru se va întâmpla exact pe 11 aprilie a acestui an. Să vă reamintim că sistemul a fost prezentat în 2007 ca succesor direct al Windows XP.

Dacă cineva după 11 aprilie va folosi în continuare acest sistem, nu se va întâmpla nimic, calculatorul nu explodează, nu se va opri, etc. Doar gigantul de la Redmond va opri eliberarea actualizărilor de securitate și alte corecții de sistem. Teoretic, astfel încât un computer cu un astfel de sistem va deveni un obiectiv mai ușor pentru criminali online.

Interesant, spre deosebire de Windows XP, a căror suport a finalizat, Microsoft nu oferă posibilitatea extinderii suportului tehnic chiar și pentru clienții corporativi. Popularitatea Vista nu este la fel de mare ca sistemul XP, care a fost folosit de mulți ani după premiera de către instituții și companii din întreaga lume.

Utilizatorii de acasă nu trebuie să înlocuiască sistemul pentru un nou mod urgent, tot ce trebuie să faceți este să vă îngrijiți de oportunitatea pachetului de securitate, dar utilizarea în continuare a Vista de către companii și instituții mari sunt cel puțin rezonabile. Mai mult, raportarea crimelor și vulnerabilităților după 11 aprilie pot fi ignorate.

Apropo, merită menționat faptul că Windows Vista nu a avut succes și admis la Microsoft însuși. Dovada este o completare foarte rapidă a suportului tehnic - sa întâmplat la 10 aprilie 2012. Pentru această platformă, nu a fost pusă la dispoziție mai multă versiune de Internet Explorer decât ediția 9.

Recomandat
Lasă Un Comentariu