Principal » Internet » Windows Th la un nume nou Windows 9?

Windows Th la un nume nou Windows 9?

Internet : Windows Th la un nume nou Windows 9?

Zvonurile proclamă despre posibila modificare a noului nume de sistem de la Microsoft, până acum cunoscut sub numele de Windows 9. Windows, sau mai degrabă o nouă generație de gresie ar fi făcute de cele mai recente debuturi de scurgere pe piață sub numele de Windows Th. Weekendul ne-a adus, de asemenea, știri suplimentare care răstoarnă unele dintre zvonurile care au apărut până acum. Titularii de computere cu procesoare pe 32 de biți pot dormi pașnic, iar utilizatorii Windows XP se pregătesc pentru promoții speciale.

Versiunea anterioară a noului sistem va fi cel mai probabil numită Previzualizare tehnică Windows. Îndoieli vor fi spulberate mâine, când prezentarea Microsoft va avea loc. În momentul de față, este cunoscut faptul că fiecare dintre interesat va fi capabil de a descărca versiunea de test deja echipat cu un clasic, dar un meniu de start ușor modernizate, precum și în funcția de desktop-uri virtuale. Deocamdată, nu se știe dacă în această versiune vom găsi, de asemenea Cortan, un asistent de voce, precum și un centru de notificare unificat, care are un medicament pentru mizeria actuală în Windows. O astfel de schimbare ar avea sens? Politica actuală a companiei duce la gândirea că nu este adevărat. Este posibil ca cineva să scurteze pur și simplu pragul de nume de cod. Cu siguranță nu se potrivește cu convenția adoptată de companie în ultima, care are ca scop simplificarea numelor decât crearea unei haosuri și mai mari pe piață. Simplu "Windows 9 " cunoscut până acum pare a fi o propunere nu numai mai naturală, ci și mai atractivă decât nimic de spus. [IMG = Windowsth Rețeaua a făcut recent un mesaj mai important. Este o scurgere de screenshot din partea laterală (în prezent nu este disponibilă), din care vom putea descărca în curând versiunea de testare Windows. Putem afla că, spre deosebire de bârfele anterioare, noile ferestre vor fi, de asemenea, disponibile într-o versiune pe 32 de biți. În timp ce, în principiu, computerele vândute în prezent sunt echipate cu procesoare pe 64 de biți, arată un pic mai rău pentru ele numărul de memorie RAM disponibilă pentru ei. Diferite tipuri de hibrizi și laptop-uri ieftine sunt adesea echipate cu doar 2 GB de memorie de operare. Este mult de lucru, dar să ne amintim că sistemul într-o versiune pe 64 de biți este un „overcluster “ puțin mai mare și o utilizare mai mare a memoriei de la pornirea computerului. În plus, datorită pierderilor, știm că versiunea pe 64 de biți a Windows 8 succesorul va fi publicat ca o imagine de aproximativ 4 GB. Versiunea pe 32 de biți va dura 3 GB.

Surse indoneziene sub forma unui site Detikinet au o veste bună pentru utilizatorii de Windows 8/8.1. Potrivit acestora, actualizarea la noua versiune ar fi gratuită. Aceasta nu este o informație confirmată, deci aparține foarte sceptic, dar putem lua în considerare dacă această soluție are sens: având în vedere că „opt“ sa dovedit a fi o clapă de marketing și repetă situația de la lansarea Vista, propunând utilizatorilor de actualizare gratuită ar facilita situația societății în sine: deja pentru Windows 7 promite să fie un alt „glonț pe picioare “ la o măsură de Windows XP, ce suportă un sistem care mai poate fi numit decât orice etapă de tranziție? O astfel de soluție ar putea, de asemenea, să motiveze alți utilizatori să migreze mai frecvent pentru soluțiile Microsoft mai noi - acest lucru este foarte important, în special în contextul luptei cu Chromebo-uri din ce în ce mai populare și ieftine. Pierderile în acest caz ar fi probabil minunate, cu atât mai mult ca corporația să accentueze din ce în ce mai mare profit din vânzarea de aplicații și servicii, în loc de modelul recent tradițional de vânzări software. Rapoartele anterioare ale utilizatorilor de Internet rus de pe porecla vorbeau, de asemenea, despre o ofertă foarte atractivă pentru utilizatorii Windows XP. Este posibil ca Microsoft să vrea să coace două coacere pe o singură căldură.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu