Principal » Internet » Windows RT 8.1 actualizare 3 disponibilă. Actualizarea introduce meniul Start

Windows RT 8.1 actualizare 3 disponibilă. Actualizarea introduce meniul Start

Internet : Windows RT 8.1 actualizare 3 disponibilă. Actualizarea introduce meniul Start

Deși mulți utilizatori sunt deja în așteptare pentru o actualizare de mare pentru Windows 10, care este de a stabili o mulțime de neajunsuri sale, unele dintre ele pot uita despre acest sistem, la toate. Proprietarii de dispozitive cu Windows RT nu pot instala, au primit doar a anunțat o actualizare pentru o lungă perioadă de timp, ceea ce aduce M.în. Un nou meniu de pornire.

Microsoft nu a putut decide pentru o lungă perioadă de timp ce se va întâmpla exact cu acest sistem de operare. El a debutat pe piață în 2012 și a fost destinat dispozitivelor cu procesoare ARM. Scopul său a fost de a furniza Windows 8 și versiunea touch a deținătorilor de pachete Office 2013. Utilizatorii Din păcate, în cazul în care ideea a fost interesant, limitările sale și prețurile primele dispozitive (de suprafață) descurajate în mod eficient. Cel mai mare dezavantaj al sistemului este lipsa de aplicații de pornire desktop. O bază de date software uriașă cunoscută din versiunea standard a Windows este limitată la aplicația modernă instalată din magazin.

Reprezentanții corporațiilor au explicat soarta ulterioară a acestui sistem după prezentarea lor din ianuarie cu privire la știrile pregătite. După cum sa dovedit, el a trebuit să primească o actualizare care aduce unele dintre caracteristicile familiare pentru Windows 10. Așa a devenit în esență: Windows RT 8.1 actualizare 3 se duce la utilizatori. Compilarea este marcat cu numărul 9600, iar elementul său cel mai important este introducerea meniului Start. Cu toate acestea, acest lucru nu este exact același meniu pe care îl cunoaștem din Windows 10. Microsoft a decis să intre în versiunea Directui cunoscută din versiunile de test timpurii ale sistemului său de cele mai recente. Veți găsi aici un motor de căutare, comenzi rapide la cele mai importante și mai des utilizate opțiuni, precum și plăci active și animate. În plus, totuși, alte știri lipsesc.

Această actualizare este cel mai probabil ultimul pachet de știri pentru titularii RT Windows. Poate fi considerată o proteză similară cu ceea ce a fost prezentat în timpul premierii sale Windows Phone 7.8. Este posibil să credeți că clienții Microsoft au fost complet ignorați? Dacă ne-am decis pe tableta Android, după aproape trei ani de la premiera, producătorul, probabil, nu-l amintesc deloc. Aici situația pare diferită: deși schimbările sunt mici, utilizatorii au primit un nou meniu și, în plus, primesc toate patch-urile de securitate tot timpul. Sistemul continuă să îndeplinească sarcinile cele mai importante, așa cum este exemplificat de un comprimat de suprafață a membrilor din consiliul nostru editorial: poate fi folosit pentru a consuma conținut în mod convenabil, fără a lua peste problemele care au afectat punctele de vedere desktop-ul Windows.

Ce urmeaza? Titularii de dispozitive din Windows RT Știri și impresii ar trebui să se uite în jur cu comprimate sau dispozitive hibride cu Windows 10. Deși nu este perfect și poate fi acuzat de multe, oferă mult mai multe oportunități: programe standard rula, suport pentru aplicare universală, și modul tabletă și continuului, care preia automat grijă de modificările de interfață atunci când atașați sau scoaterea din priză a tastaturii. Versiunea RT Timpul de a spune la revedere trecutului.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu