Principal » Internet » Windows Phone este în principal lumi ieftine. Polonezii ajung din ce în ce mai mult pentru ecrane mai mari

Windows Phone este în principal lumi ieftine. Polonezii ajung din ce în ce mai mult pentru ecrane mai mari

Internet : Windows Phone este în principal lumi ieftine. Polonezii ajung din ce în ce mai mult pentru ecrane mai mari

Deși telefonul Windows nu are o viață ușoară, continuă să crească. Adduplex a prezentat statistici legate de acest sistem. De data aceasta sunt mai importante pentru noi că datele au fost colectate.în. in Polonia. Aceste informații pot fi utile pentru dezvoltatori, de asemenea, dați o imagine a modului în care piața dispozitivului este echipată cu un sistem Microsoft.

Informațiile au fost colectate din rețeaua de publicitate utilizată în peste 5.000 de aplicații mobile, ei se confruntă cu utilizatori din Brazilia, Franța, India, Germania, Polonia și Italia. Surpriza nu este faptul că dispozitivele create de Nokia și Microsoft împărăți pe piață - acest lucru este de aproape 97% din toate smartphone-urile care lucrează sub control Windows Phone. Alți producători în principiu, nu există, o mică excepție este HTC, cu o pondere de 1,61%. Modelul cel mai popular este ieftin și de succes Lumia 520 (19,3%), dar cota sa de la o lună la o lună Falls - din ce în ce mai popular în timp ce mai nou Lumie 535 și 635 (respectiv 7,7% și 7,1%).

Telefoane cu Windows Phone în Polonia. Sursa: addplex

Situația generală are, de asemenea, reflectarea sa în Polonia - de asemenea, în țara noastră alegerea cea mai comună este Lumia 520, cu toate că participarea sa este puțin mai mic (12,5%). Pe locurile următoare sunt Lumia 535 (9,9%), Lumia 625 (8,6%), precum și Lumia 735 (8,1%). Se poate presupune că clienții polonezi preferă dispozitivele cu ecrane mai mari, nici unul dintre aceste modele nu au un ecran mai mic de 4,7 ". Când vine vorba de modele mai scumpe, atât în ​​Polonia, cât și în alte țări pe fundalul altor modele sunt stringen Lumia 920 și 925 - acestea nu sunt cele mai recente smartphone-uri, dar încă se bucură de recunoaștere. Modelele noi de la rafturile superioare pot fi așteptate doar în câteva luni.

Statisticile arată că majoritatea smartphone-urilor cu Buget Windows Mobile Dispozitive - nu sunt surprinzătoare, deoarece la un cost comparabil sau mai mic sunt capabili să ofere mai multă confort decât hardware care funcționează sub controlul Androidului. În plus, toate aceste smartphone-uri, chiar cele mai ieftine, sunt actualizate și în câteva luni vor putea utiliza versiunea mobilă a Windows 10. În cazul unei platforme competitive suport pentru dispozitivele cu prețuri mai mici se termină frecvent la momentul introducerii în magazine.

Va exista o tendință mai interesantă între date. Deja acum 2,3% din dispozitive utilizează testul pentru Windows 10 versiuni, interesul într-o nouă ediție este în creștere de la o lună la alta. In timp ce vechiul și unpown Windows Phone 7 lent frunze (7,5% din dispozitive îl folosesc), Windows Phone 8 nu sunt activate.0 este utilizat pentru smartphone-uri de 16%. Având în vedere datele anterioare privind divizia în producători specifici, această situație este ciudată - dacă telefoanele create de Samsung sau HTC trebuie să aștepte relativ lungi, Lumi poate conta pe actualizări rapide.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu