Principal » Software » Ferestre Creatori Update - cele mai interesante știri

Ferestre Creatori Update - cele mai interesante știri

Software  : Ferestre Creatori Update - cele mai interesante știri

Distribuția oficială a celei mai recente Update Windows Numed Creators Actualizare a început. Unii utilizatori pot recupera deja un patch nou, cu nerăbdare pot folosi instrumentul oficial de actualizare Microsoft. Dar merită să instalați un nou pachet de actualizare și ceea ce a câștigat cu adevărat?

Îmbunătăţire

Una dintre cele mai importante schimbări este cu siguranță îmbunătățirea vieții private a utilizatorilor care sunt conștienți de faptul că sistemul ține evidența unei măsuri considerabile. În cea mai recentă ediție a sistemului găsim un ecran special pe care putem personaliza multe opțiuni de confidențialitate. Se întreabă, cu toate acestea, dacă acest ecran și opțiunile aferente funcționează într-adevăr sau dacă Microsoft va introduce o astfel de opțiune numai pentru o deghizare pentru a trage lâna peste utilizatorii ochiului.

A refăcut apărătorul

Mulți oameni instalează pachete anti-virus separate pe computerele lor, excluzând sistemul de apărător. În cea mai recentă ediție, sistemul de securitate încorporat trebuie să fie mai bun și mai frumos. De asemenea, el trebuie să apere computerul împotriva atacurilor din afară. În Creatori Actualizare Defender, o interfață împrospătată a fost o interfață reîmprospătate costum aveți o acceptare în activitatea pe Windows 10 limbă de design. Aspectul se va asemăna cu setările sistemului. Aveți o diviziune adevărată în cinci categorii: protecția împotriva virușilor și amenințărilor, performanței și stării dispozitivului, firewall-ului și protecției rețelei, aplicațiilor de control și a setărilor browserului și a controalelor părintești.

Vopsea nouă 3D

Mulți oameni râd la Painta, dar este instrumentul perfect pentru editarea foto și grafică de bază. Versiunea 3D a apărut în ultimul sistem, adică un instrument simplu pentru crearea unei grafice tridimensionale. Mulți oameni își amintesc de vremurile în care cabanele trase de informatică. Acum vom putea să-și amintească momentele de școală primară și pentru a crea case modele tridimensionale.

Programul - în plus față de tradițional de vopsea - printre altele, permite selectarea obiectelor și în mod automat le transmite a treia dimensiune. Un astfel de obiect redat poate fi, desigur, rotit și modificat în continuare și chiar împărțit în el în depozitul oficial.

Modul Misterios joc

În Windows 10, a apărut un mod de jucători. Scopul său principal este de a îmbunătăți performanța în jocuri. Cum? Acest mod alocă în mod adecvat resursele hardware și cesionarilor cele mai multe priorități cu procesele legate de joc. În practică, acest lucru înseamnă că jocul nu va fi un proces obișnuit care funcționează printre altele și obține același nivel de prioritate. Mai mult decât atât, procesele de sistem și de joc vor fi separate pentru nuclee de procesare individuale. De exemplu, trei (majoritatea) de la 4 nuclee în întregime vor fi implicați în calculul jocului și al proceselor rămase din sistemic.

Modul de noapte

Este, de asemenea, o opțiune foarte interesantă și utilă. Nu mai trebuie să instalăm un software suplimentar care să aibă grijă de ochii noștri atunci când lucrați după întuneric. De acum în sistem veți găsi un mod de noapte care reduce emisiile luminoase albastre. Procesul poate funcționa automat, precum și de exemplu. Noi.lux, dar puteți, de asemenea, să specificați manual timpul de răsărit și apus de soare și temperatura de culoare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu