Principal » Internet » Windows 8.1: aplicațiile de metrou încă funcționează?

Windows 8.1: aplicațiile de metrou încă funcționează?

Internet : Windows 8.1: aplicațiile de metrou încă funcționează?

Principalul motiv pentru adoptarea slabă a cererii de metrou (astăzi UWP) nu a fost nici urâțenie, nici acțiunea obligatorie pe ecran complet. Deși metroul am amintit prin prisma caracteristicilor de mai sus, popularitatea lor scăzută a rezultat din faptul că "modern" (modern) a fost pur și simplu... săraci. Si asta e. Puteți oferi o șansă unei aplicații urâte, grele și pline, dacă oferă o funcționalitate bună. Metro nu numai că nu a fost funcțional, a fost adesea complet inutil.

Windows 8 (și 8.1) a venit cu un set de built-in aplicatii Metro, instalate nu în timpul procesului de instalare a sistemului, precum și la configurarea unui nou profil de utilizator. Această animație curcubeu pe care trebuie să așteptați astăzi înainte de prima autentificare și care nu a fost în Windows 7 - este procesul de instalare "Aplicații moderne". Acestea trebuiau să promoveze noua platformă de programare și să intre nu numai în paradigma dispozitivelor cu afișaj tactil, ci și să folosească "computerul ca accesoriu".

Uzura aplicației

Prin urmare, printre cererea era un cititor de mesaj, carte de bucate, ceas cu alarmă, jucător, harta, ghid și comunicator. Pachetele atașate pot fi împărțite în următoarele categorii:

Touch Versiuni de accesorii Site Site MSN Xbox Readers Zune Onenote Tools Pim (Post, Calendar, Comunicator, Agendă telefonică, Skype)

Accesorii

Prima categorie, sub forma unui calculator, un înregistrator, ceas cu alarmă, ajutor și un buton de scanare, a existat doar pentru a arăta „Prosop “ sistem. Nu a existat niciun motiv să se utilizeze în loc de appletul sistemului de calculator gigant, pe ecran complet, în special pe desktop. Din acest set, numai aplicația de scanare a fost ceva ce merită ceva, deoarece a fost mult mai ușor de utilizat din programul "Fax și Windows " și panoul de control al scanării ascunse. Alții au fost perfect inutili, rareori utilizați și de către utilizatorii Zaradniejszych - dezinstaluri.

Post lucrări, onenote 'și biroul eliminat, iar mesajul este Zbigniew Ziobro. Restul emoției dalelor. (fotografie. Kamil dudek)

Msn

Aplicațiile MSN sunt un caz interesant. Ei trebuiau să transfere conceptul de aplicații de aplicații smartphone în lumea PC-urilor. În acest fel, instrumentele de planificare a călătoriilor, agenda telefonică, știrile sportive și altele. Problema este că ideea însăși a fost ineficientă și a constat în punerea problemei pe cap. Aplicațiile smartphone-urile au fost limitate și mici, nu pentru că au descoperit o modalitate strălucitoare de utilizare a electronicii mnemonice de Normików. Dimpotrivă: au apărut, deoarece telefoanele de patru digale au fost suspendate la afișarea site-urilor cu drepturi depline.

Scanați. Util, dar un pic jenant la 4k (Foto:. Kamil dudek)

Așa că nu am avut sens pe PC-uri. Ca urmare, deja în 2016 a abandonat aplicațiile pentru care a fost o alternativă infinit mai bună pentru a răsfoi pur și simplu web, chiar dacă numai MSN. Hărțile rămase, știrile și vremea, aplicațiile au scăzut "liniștit ". Hărțile au încetat să primească noi hărți (deși versiunea pentru Windows 10 funcționează corect). Vremea a încetat reîmprospătarea, pierderea datelor, localizării și plăcilor vii. În prezent, uneori funcționează, dar de obicei nu. Mesajele sunt cele mai interesante, deoarece instalarea acestora astăzi face ca ecranul de pornire să apară Zbigniew Ziobro Imagine indelebilă a articolului înainte de 117 zile. Zero News, zero surse noi, nimic. Browser încorporat, bazat pe IE, nu mai poate afișa pagini de jurnal.

Zune și Xbox

Xbox a încetat să funcționeze și să sincronizeze setările deja în 2018. Interesant, o soartă similară a îndeplinit aplicația pentru Windows 10, care a fost abandonată la Monstrum creat în Electronie. Astfel, Xbox este potrivit doar pentru îndepărtarea, la fel ca toate cele de mai sus.

(fotografie. Kamil dudek)

aplicatii multimedia Zune, transformate rapid la „Xbox “ (deși în interiorul ei UE sunt încurcate), de asemenea, abandonate. Serviciul de servicii online sunt disponibile numai în SUA. După eliminarea magazinului cu canelură de muzică și migrare pentru a se sparge, nu a fost probleme la actualizarea aplicației Windows 8. În prezent, muzica și video sunt versiunile tactile ale playerului de sistem. Ele pot fi foarte puține. Ele sunt potrivite pentru tablete (poate), deși ele însele mai bune concurenți. Vanitatea lor, abandonarea facilităților de serviciu, lipsa actualizărilor și o listă cu promovarea GRADELS Windows Media Center face necesar să aibă un motiv foarte bun pentru a nu scăpa de aceste aplicații.

Metro vs Edge

Cititorii sau o listă de citire și deschidere PDF au fost înlocuite cu Microsoft Edge. Orzymamy browserul automat de Windows Update, apoi aceste aplicații vor afișa un banner cu informații care renunță la acestea. Edge este o soluție mai bună aici în toate privințele. Cu toate acestea, în cazul aplicației Metro, acesta este un bar extrem de scăzut.

Funcționează, dar necesită atenție. Ca noi toți ? (fotografie. Kamil dudek)

Sensul are doar un post. Slab

Alte post și onenote. Au fost abandonați? Do? Răspunsul la ambele întrebări sună "Da ". Ultimele versiuni provin din 2018 și, prin urmare, anul trecut "Extended " suport pentru 8 ani.1. De atunci, ei nu au primit noi produse, dar lucrează. Sub eliberări destul de bune: onenotei sincronizează corect toate notele, iar poșta de țiglă este încă de-a lungul, de exemplu, Gmail. Chiar și un decalaj de securitate a fost postat în ea. Microsoft, cu toate acestea, elimină onenote 'și metrou când instalați Office ' A sau... Desktop onenote 'a. Este gratuit, mult mai bine și mai mult dezvoltat.

Nimeni nu a observat nici măcar! (fotografie. Kamil dudek)

Magazinul nu funcționează

Cu magazinul Windows 8 în sine.1 este în prezent ceva foarte ciudat. Mai presus de toate - nu funcționează. Dar nu afișează mesajul de completare al suportului (deși poate face). Jurnalul de evenimente arată că pur și simplu nu se potrivește cu pagina principală Web Service. Actualizări de aplicații, cu toate acestea, funcționează. Și magazinul poate renunța la surprize, care foarte greu de explicat. Dar vom încerca. Despre acest lucru, precum și o vânătoare aparte de sens, V și calendare etiopian, în curând.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software.pro

Recomandat
Lasă Un Comentariu